Wysłany: 2010-01-09, 13:19 !! Ban dla eF Te Be !:D
Witam chciałbym zgłosić zażalenie... niesłuszny ban. Wiec powiem krotko .. Posiadam steama.. gram.. hmmm?? dobrze? z gra mam kontakt prawie 5 lat.. Wiec moje doswiadczenie mowi same za siebie .. wiec jak juz zalozylem konto na tym serverze... (forum) chcialbym dowiedziec sie za co jest ban .. dokladne uzasadnienie Administratora ktory moim zdaniem sie nie zna na rzeczy .. ale prosze bardzo poslucham ^^ Moze demko na boarda ? Wysmiali by was ;] Pozdrawiam i prosze o szybko odpowiedz !!
Godz ok 13.10
mapa: inferno
Admin: nie mam pojecia .. ale wykazał się doskonałością ; )
Zapomniałem dodać ze wystepowałem w dwoch znanych clanach .. Wychowani na botach jak i Adrenaline. ; ) rowniez bylem adminem na serv publicznych.
Z tego co widzę, ktoś zrobił Ci screen'y. Wrzuć na forum, jak będą czyste to unban. Bez tego raczej unbana nie dostaniesz, choćbyś nie wiem w jakich klanach grał.
hmmm ? to głupota nie sadzisz? Robic na kazdej mapie screeny ... Nie badzcie smieszni .. Podstawa to jest demko i dokladne ogladanie gracza a nie po 2 -3 min dawanie bana .. Dla mnie zrobila to osoba zupelnie nieodpowiedzialna .. bo kazdy gracz podejzany powinien byc dokladnie obejrzany przed wymiarem kary.. ! Screenow nie posiadam z tej mapy .. Powod braku screnow? Laptop .. brak cfg. ! Na steamie na czitach sie nie gra .. grozi to zbanowaniem calego konta nie wiecie? wiec prosze wrzucicie demko na boarda chetnie sie posmiejemy wszyscy :)!
[ Dodano: 2010-01-09, 13:47 ]
Posiadam tylko cos takiego ....
[ Dodano: 2010-01-09, 13:51 ]
Nie posiadajac screnow .. jak mam cos udowodnic panowie .. glupota totalna ! Mozemy zrobic tak .. tylko nie wiem czy admini pojda na kompromis .. Odbanujecie .. a ja postaram sie o napisanie cfg abym mogl robic screeny .. i wtedy juz ewentualnie miallbym jak udowadniac ..
Hmmm kolego wlasnie wy sie kompromitujecie .. Screeny jak grałem dawno dawno temu na Pc robilem poprzez.. cfg. dodawalem tam komende na ktorym klawiszem miala byc robiona fota ! Lecz gdy mam laptopa i na nim gram ... i mam zj***na viste nic nieogarniam w kompie .. wiec powiedz mi jak inaczej zrobic screena z gry ? slucham bo nie wiem ... moze gdzies sie same robia a ja nie wiem gdzie wytlumacz .. chetnie pokaze !
No właśnie widzę kto tu jest ogar. Screenów nie masz robić Ty, tylko admin poprzez komendę amx_ss nick wykonał Tobie 5 SS, które masz wrzucić tutaj na forum, gdzie jest odpowiedni dział do tego, a w nim nawet poradnik dla ludzi takich jak Ty, którzy nie wiedzą co robić.
Screeny jak grałem dawno dawno temu na Pc robilem poprzez.. cfg. dodawalem tam komende na ktorym klawiszem miala byc robiona fota ! Lecz gdy mam laptopa i na nim gram ... i mam zj***na viste nic nieogarniam w kompie .. wiec powiedz mi jak inaczej zrobic screena z gry ?
Serwer wymusza u Ciebie w konsoli komende "snapshot" i nie musisz mieć zadnego binda
eF Te Be !:D napisał/a:
moze gdzies sie same robia a ja nie wiem gdzie wytlumacz .. chetnie pokaze !
Czlowieku , Ty tu wyjezdzasz z jakimis zerowymi klanami, mowisz ze grasz 5 lat (chyba na ns, na steam moze grasz od 2 miesiecy:D) mowisz ze vac banuje, a proof, slyszlaes kiedys cos takiego?
www.organner.plwww.cheat-project.com
(bartu, nie dawaj warna/edytuj, pokazuje tylko chlopakowi, ze jest poje ** :D)
Pier dzielisz cos o cfg, a co cfg ma do tego? Powodem moze byc Vista, ale bys mial "black screeny", a nie jak mowisz , ich calkowity brak.
Nie pierwszy raz juz widze takie cos, jakies gowno lata odpalone, steam od miesiaca, wchodzi na ff@, robia mu screeeny/banuja, wbija taki forum fajter i mowi, gdzie on to nie gral, kim on to nie jest.
Screeny - ub, brak screenow : +b!
btw, jakis rn H@JCI3?
-------------------- SteelSeries 5h v2 USB
SteelSeries QCK heavy
Roccat Kova
Razer Arctosa
Samsung 2233rz
Igm sens : 3.5
Win sens : 6
Roccat Kova dpi : 400
Roccat Kova rate : 300
Resolution : 640x480
Xair size/color/dynamic : Large/Green/Off
Monitor refresh rate : 100
www.steamcommunity.com/id/tfg1337
Pojechałeś mu po bandzie chłopie:)
Niepotrzebnie, widziałem jak on gra, nie zdziwię się, jeśli SS będą czyste. Dziwne jest to, że on nie wie gdzie ich szukać.
No ale niedługo mam nadzieję, że pokaże nam te SS.
Ja robiłem screeny i nie musiałem być na spec. Wystarczy że co wyjdę to mnie trafisz za nim wyjdę < hah.! to jest poza tym żałosne bo nie muszę iść na spec żeby oglądać jak grasz ;[ wystarczy że po padnięciu wejdę na twój podgląd i widzę przez kilka rund jak grasz. To wszystko czekamy na ss, no i nie wieże że grasz 5lat bo ja grając nie całe 2 wiedziałem po 4 miesiącach gry grając jeszcze wtedy na non steam jak się wrzuca screeny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.