SID: 0:0:19219986 Pomógł: 4 razy Wiek: 17 Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 323 Skąd: Jastrzębie Zdrój
Wysłany: 2010-10-23, 19:45 /klasa
Chcialbym się aapytac dlaczego tak jest ze np. wejscie na serwer w połowie mapy zabrania wziecia klasy mam tak zawsze jak wejde w połowie lub w końcówe mapy wpisuje/klasa /klasa cały czas i nic.
Nawet jesli sa przerwy między pisaniem komend to też nic sie nie dzieje wiekszośc osób który wchodza pierwszy raz na serwer nie wracaja na niego własnie z tego powodu.
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2010-10-23, 19:53
Pisałem wiele razy na sayu że po wejściu na serwer nie wpisujcie niczego klasa sama się włączy :P
A jak się nie włączy to jest odwieczny problem którego nie potrafię naprawić z resztą nie tylko ja ;)
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2010-10-23, 20:01
Jak się nie włączy to najlepiej jest wyłączyć cs'a i czekać na next mape bo wiem z własnego doświadczenia że nie wyłączysz cs'a i poczekasz na zmianę mapy to nic nie da nadal działać nie będzie.
Z tego co wiem to takie przypadki są tylko jak się wchodzi na nickach których nie ma w bazie danych. Najczęściej naprawia się to po zmianie mapy jak serwer ogarnie że gracz w końcu jest w bazie.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.