" Proszę " o odbanowanie. Sytuacja miała miejsce o godzinie o 23 bieżącego dnia. HLTV ( dowód)
Mapa dust2 " rozgrzewka "... Admin zly_abdullah czy jak mu tam trafil mnie w glowe z awp, odrodziłem się i go miznąłem kosą za 5 hp. Dostałem bana na 1 dzień. Pomijam fakt, że jak on mnie zabił to wcisnąłem wybacz! Znerwicowani ci wasi admini na TP, jak adminowałem na 4fun była troszke inna atmosfera :D:D Ale powaga jak jakis ogarnięty to przeczyta odbanujcie bo mam na 2 zmiane do roboty i nie bede miał z rana co robić :D:D POZDRAWIAM
Nick :RICO
-------------------- Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę. Nigdy nie zgasisz mnie jak świecy płomień,
gdy rzucam się w otchłań to na spadochronie...
KONIEC...
SID: 0:0:17358658 Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Gru 2010 Posty: 439 Skąd: Stolica
Wysłany: 2011-09-29, 23:31 Re: ???
grochu napisał/a:
" Proszę " o odbanowanie. Sytuacja miała miejsce o godzinie o 23 bieżącego dnia. HLTV ( dowód)
Mapa dust2 " rozgrzewka "... Admin zly_abdullah czy jak mu tam trafil mnie w glowe z awp, odrodziłem się i go miznąłem kosą za 5 hp. Dostałem bana na 1 dzień. Pomijam fakt, że jak on mnie zabił to wcisnąłem wybacz! Znerwicowani ci wasi admini na TP, jak adminowałem na 4fun była troszke inna atmosfera :D:D Ale powaga jak jakis ogarnięty to przeczyta odbanujcie bo mam na 2 zmiane do roboty i nie bede miał z rana co robić :D:D POZDRAWIAM
Nick :RICO
Że co? Byliśmy w innych drużynach (ja CT, Ty TT) więc nie byłoby teamkill. Dostałeś za karanie na rozgrzewce. Zapoznaj się z regulaminem.
Nikogo nie ukarałem noobku:D:D nigdy nikogo nie karam!!! obejrzyj sobie ( jak potrafisz) a jak nie potrafisz to ci napisz jak
[ Dodano: 2011-09-30, 00:16 ]
Na poprzedniej mapie inferno lost mnie granatem podrzucil i tez go nie ukarałem :D
Nie wiem może przypadek!!! Albo wam coś się powaliło...
[ Dodano: 2011-09-30, 00:24 ]
HEHE rzeczywiście zwiększenie TK, ale to przypadkiem musiało być :D
Zresztą wisi mi to rupta co chceta po chlopsku :D to zkminicie :S:S
-------------------- Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę. Nigdy nie zgasisz mnie jak świecy płomień,
KONIEC...
Wysłany: 2011-09-30, 06:32
Hmmm jako usprawiedliwienie podam na moim przykładzie... Gram na "fastswitch weapon" czyli 1,2,3,4 a nie zmiana za pomocą rolki czy czegoś tam innego, po rzuceniu np granatu przez mojego pod nogi czy też obok, jestem przygotowany do zmiany broni np na nóż i w tym samym momencie gdy wybucha granat ja naciskam "3" i nawet nie wiedząc że kogoś skarałem ktoś się pluje... Ale trudno regulamin to regulamin... szkoda że np przez 1 sek blokady kar nie ma po wyskoczeniu tabeli z karaniem (jeśli wiecie o co mi chodzi) :P
Nikogo nie ukarałem noobku:D:D nigdy nikogo nie karam!!! obejrzyj sobie ( jak potrafisz) a jak nie potrafisz to ci napisz jak
[ Dodano: 2011-09-30, 00:16 ]
Na poprzedniej mapie inferno lost mnie granatem podrzucil i tez go nie ukarałem :D
Nie wiem może przypadek!!! Albo wam coś się powaliło...
[ Dodano: 2011-09-30, 00:24 ]
HEHE rzeczywiście zwiększenie TK, ale to przypadkiem musiało być :D
Zresztą wisi mi to rupta co chceta po chlopsku :D to zkminicie :S:S
na przyszlosc sam najpierw sobie obejrzyj jesli potrafisz a pozniej udzielaj takich komentarzy:]
Dobra byłem przekonany, że taki zdarzenie nie miało miejsce, bo nigdy tak nie robie!!
Pomyliłem się i ktoś to wychwycił.
Zamknij ktoś, nie ma sensu tego bardziej rozwijać :D
POZDRAWIAM
KONIEC...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.