jak trafnie front zauważył posaowałoby zrobić ogr 1 he na runde...
bo np ma estate.... CT kupuje na respie i wali w domek... i znowu kupuje i znowu leci He...
i znowu kupuje^^
22. grenade_control.amxx: Plugin, który ma za zadanie ograniczanie ilości kupowanych granatów w czasie rundy.
mp_grencontrol - Włącza/wyłącza plugin.
mp_grencontrol_maxfb - ilość dozwolonych FB na rundę.
mp_grencontrol_maxhe - ilość dozwolonych HE na rundę.
mp_grencontrol_maxsg - ilość dozwolonych SG na rundę.
mp_grencontrol_damage - ilość hp zabierana za rzucenie więcej niż dopuszczalnie granatów
przy okazji:
prometheus.amxx ; Zakładnicy mogą kucać i chodzi po drabinkach, szybach.
i pytanie.....
co zrobic aby podniesc troche sile gry TP???
odp: moze dawac 3 pkt za wyb lub rozbr pake dla calego teamu ktory przezyl.... a nie tylko dla jednego gr
co wy na to??? (da rade cos takiego wg zrobic??)
aaaaaa... i cala paka pluginow:
http://cs-guide.net/14/ ta jakas z 2007 moze sa nowsze....^^
Można by było jeszcze podwyższyć czas na estate i office o 30 sek. Na mapie DE jak podlozysz bombe w ostatniej sekundzie to runda przedłuża się do momentu wybuchu bomby. Na mapach CS jak mam hosty i koniec rundy to koniec. Wiec faktycznie CT ma mniej czasu na odprowadzenie tych downów tam gdzie trzeba.
SID: 0:0:17358658 Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Gru 2010 Posty: 439 Skąd: Stolica
Wysłany: 2011-04-01, 00:17
Mikus napisał/a:
Można by było jeszcze podwyższyć czas na estate i office o 30 sek. Na mapie DE jak podlozysz bombe w ostatniej sekundzie to runda przedłuża się do momentu wybuchu bomby. Na mapach CS jak mam hosty i koniec rundy to koniec. Wiec faktycznie CT ma mniej czasu na odprowadzenie tych downów tam gdzie trzeba.
Tak się chyba nie da, jak przedłużać to też dla mapek de_. Ale to tylko moje zdanie :D
Tak btw, do poniedziałku mnie nie ma. Na forum będę zaglądać (czasami ).
--------------------
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.