Powiem tak. Jestem szczery i miałem odpalone wh ale używałem go po to by dobić większy poziom ponieważ denerwowały mnie te 40 poziomy. Jak chcesz grać ze mną to cw 5 on 5 ( nie wiem czy masz klan ). Jeżeli nie wiesz jaki mam staż w counter strike , source oraz call of duty black OPS to nie oceniaj go. Powiem Tak Cs to gra dla ludzi, którzy mają mózg i go używają rozsądnie, a nie dla kogoś kto cwaniaczy tylko przez internet . :) Więc powiem tak możliwe, że nie dostane ub ale jeżeli chcesz zobaczyć jak gram zaproś mnie na steam z counterem ( croop3691 ) Pozdrawiam Miłych Wakacji .
[ Dodano: 2011-06-22, 15:25 ]
Dodam jeszcze to, że na tych screenach nic nie widać dlatego iż wszystkie były zrobione podczas rozbrajania C4 ( paki ). Pozdrawiam tego admina co zrobił te screeny :)
Powiem Tak Cs to gra dla ludzi, którzy mają mózg i go używają rozsądnie
Ty najwidoczniej go nie masz skoro na czitkach biegasz
Kaka0 napisał/a:
Jak chcesz grać ze mną to cw 5 on 5 ( nie wiem czy masz klan )
Chętnie bym zagrał, ale wybacz - z cziterami nie gram.
Bajki z problemami na Win7 zachowajcie dla siebie, to że niby ss'ów nie ma to już raczej tylko i wyłącznie wina pluginu który nie ogarnął, albo kompa który przymulił i nie ogarnął wykonania komend do ss'ów, a nie wina systemu.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.