mam takie oto pytanie osiągnąłem własnie 99 lvl zabójcą i z czego wyszło brakuje 4 skilli czy to normalne czy nie ? Problem widze w tym iż te brakujące 4 skille w innych postaciach dostajemy od razu przy starcie, w zabójcy tego nie ma tam skille są od 0 a nie od 1 tak jak np w ninji. Może ja się myle jeśli tak to sprostujcie mnie. Ale proszę o wytłumaczenie tego kogoś kto wie o tym modzie wiecej ode mnie.
Nie mam pojęcia, ale jak ktoś sie mnie pyta to sam mowie że 99 jest max, na starym D2 na US był max 71-74.
na logikę idzie że nie może być więcej niż 100, masz 4 skile a w każdy możesz dać po 50 punktów.
wg. mnie to 99, ja mam obecnie z 80 a ty ponad 90, kilka botów z NS ma 95+ z tego co pamiętam.
Poczekamy zobaczymy
no właśnie z jakiej wogóle teraz korzystacie wersji DM ? nikt nie myślał aby ją zaktualizować do nowszej wersji ? Jeśli były plany to co stoi na przeszkodzie ?
to jest najnowsza, idź na amxx.pl i zobacz nawet się twórcy pytali tam na forum czy ma ktoś pomysł na nowe itemy, i nie wiem czy wiecie ale pomysł z tymi ścianami co mnich stawia to mojego brata jest, a ci co mają po 200 to pewnie sami se przerobili plugin, jak inna sieć która dodała nową rasę "krwawy Rzeźnik"
no właśnie z jakiej wogóle teraz korzystacie wersji DM ? nikt nie myślał aby ją zaktualizować do nowszej wersji ? Jeśli były plany to co stoi na przeszkodzie ?
Najnowsza wersja 5.9L chyba, z zapisem na MySql
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
a mam takie pytanie, bo z czego wyczytałem jak łowca kogoś trafi ale nie zabija to powinna za ofiarą ciągnąć linka .. a ja jej nie widzę, nie ma jakiegoś plugina czy jak ?
a mam takie pytanie, bo z czego wyczytałem jak łowca kogoś trafi ale nie zabija to powinna za ofiarą ciągnąć linka .. a ja jej nie widzę, nie ma jakiegoś plugina czy jak ?
Nie chodzi czasem o tą zieloną linie, jak kogos na niej masz i strzelaja w niego to zabija przeciwnika i fragi dostajesz ?
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie chodzi czasem o tą zieloną linie, jak kogos na niej masz i strzelaja w niego to zabija przeciwnika i fragi dostajesz ?
Nie o to, chodzi o to że jak sie czyta umiejętności klas to przy Łowcy jest napisane takie coś że jak kogoś trafi to ofiara np. Spolprog gdy ucieka zostawia za sobą ślad, i też stąd jest ta nazwa "Łowca",
Sam sie bawie grając Łowcą i nie zwróciłem na to uwagi że powinien zostać ślad za ofiarą, może i jest, albo usuneli stwórcy ten pomysł, nie wiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.