Dnia 14.07 byłem świadkiem gry admina Jer0 na aimie jestem tego pewien ,ponieważ widac było wyraźnie jak znosiło mu celownik na kolejnych przeciwników .Skomentowałem to tak:"zal żeby admin grał na aimie" po czym dostałem bana na 5 min.Po powrocie na serwer sytuacja się powtórzyła Jer0 znowu grał na aimie kiedy go wkońcu zabiłem dostałem bana za niby za wallhack mój kolega był wtedy ze mną na serwerze i skomentował to w ten sposób "on nie miał wh" za co także otrzymał bana.Prosiłbym o to żeby ktoś w końcu zrobił coś z tym adminem.
kolego wiesz co to jest steam?? a jak nie to zapytaj wujka google.
streszcze ci to troche, tak po botowemu za steam płacisz obecnie 27zł masz swoje konto coś jak allegro, jeśli będziesz używać czitów to dostaniesz na to konto bana i nie włączysz gry, steam pokazuje kogo ile czsasu nie ma online, zazwyczaj jeśli kogoś nie ma około 30dni tzn. że ma bana za czity, lub zacznie na non steam grać albo nagle będzie mieć nowe konto.
Czyli czitujesz=tracisz zaufanie, znajomch, reputacjie i pieniądze. a Jero gra na steam, i chyba nie jest głupi.
Chodz zdażają sie cziterzy na steamie, max 48h i tracą konto.
jak grasz na non steam wpisz w konsoli "status" i zobaczysz kto ma steam a kto non, jesli jest napisane steamid to steam a jesli valve_lan to non steam.
Myśle że ci to wyjaśniłem
kolego wiesz co to jest steam?? a jak nie to zapytaj wujka google.
streszcze ci to troche, tak po botowemu za steam płacisz obecnie 27zł masz swoje konto coś jak allegro, jeśli będziesz używać czitów to dostaniesz na to konto bana i nie włączysz gry, steam pokazuje kogo ile czsasu nie ma online, zazwyczaj jeśli kogoś nie ma około 30dni tzn. że ma bana za czity, lub zacznie na non steam grać albo nagle będzie mieć nowe konto.
Czyli czitujesz=tracisz zaufanie, znajomch, reputacjie i pieniądze. a Jero gra na steam, i chyba nie jest głupi.
Chodz zdażają sie cziterzy na steamie, max 48h i tracą konto.
jak grasz na non steam wpisz w konsoli "status" i zobaczysz kto ma steam a kto non, jesli jest napisane steamid to steam a jesli valve_lan to non steam.
Myśle że ci to wyjaśniłem
szczerze? usmialem sie jak to czytale, hahahahahaa, demotywatory i espp przy Twoim poscie, to nic :DD BEKA HAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ,, BOZE, sry za offtop, ale nie mogle mxD
szkoda slow zeby wyjasniac :D myslisz ze sie znasz H@H@H@HH@H@H@H@H@H@? wiesz co to proof H@H@H@H@ :DDDDDDDDDDDDDD? nie moge kur**********, takiej polewy dawno nie mialem , heheheheheheh x;D
szkoda slow zeby wyjasniac :D myslisz ze sie znasz H@H@H@HH@H@H@H@H@H@? wiesz co to proof H@H@H@H@ :DDDDDDDDDDDDDD? nie moge kur**********, takiej polewy dawno nie mialem , heheheheheheh x;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.