Gramy inferno, podnioslem awp, ktos rzucil mi pake, na to admin KochaN przez mikrofon mowi zebym mu ja oddal, bo mam AWP.
Pff, co z tego ze mam awp? Walnal mi glowe z glokka, a ze juz troche ajma w rece wycwiczonego mam, to mu sprzedalem leb z fast zooma, i dostalem kicka...
Typ zaatakowal mnie pierwszy, po ponownym polaczeniu, zaczal cos bredzic o tym ze z AWP nie biega sie z paka (AH@HA@H@AH@HA@H@AA@@AA@@HA, co za typ, nie wierze :DDDDD) to powiedzialem mu, zeby nie uczyl mnie jak grac, po czym znowu cos powiedzial przez mikrofon i otrzymalem 2 kicka
tfg: to Ty mi kicka dales?
tfg: czy ten kochan to admin?
tfg: bo ja juz ku*wa nie wiem?
Trilogy: bui = kochan dal kick
tfg: a
tfg: k
Trilogy: JA nie kickuja za free
Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 69 Skąd: Kto zna ten wie ;)
Wysłany: 2009-10-27, 16:19
Zgadzam się ja go kicknołem powtórzyłem 3 razy żeby pake dał wiadomo awp+paka= szanse na podlozenie zerowe więc poprosiłem go aby pake oddał 3 razy polecenie nie wykonane mialo byc slay ale wyszlo kick drobny błąd... I żadnym "dzieckiem" dla ciebie nie jestem masz moze z 15 lat i tu mi z dziecmi wyjezdzasz ? haha dobre sobie ... przez kabel kazdy kozaczy a jak przychodzi co do czego to smiech i wyzwiska przeradzaja sie w płacz.
-------------------- Opel ? NEVER !! VW ?? Forever !!
We Ride together... We Die together... VW Golf for life http://forum.vwgolf.pl/
dla Ciebie szanse sa zerowe, dla mnie nie, zawsze raszuje z awp, ze Ty nie umiesz nie moja wina, nie mow ze slay, bo kicka chciales, za 2 razem tez , nawet jak bym mial 12 lat, to ja > Ty
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.