[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez Admina: kuli
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Serwer.Slupsk.pl
[AMXBans] Powod: 'reconectom mowimy nie'
[AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:17538306'
[AMXBans] Twoje IP: '95.160.62.15'
[AMXBans] =======================================
Powiedź mi panie adminie gdzie pan ma w regulaminie, że nie mogę sobie wpisać prostej komendy retry hymm? Nie dość, że nie odróżniasz cheatera od dobrego gracza to jeszcze banujesz za coś co nie jest zabronione. Chłopie jeżeli zazdrościsz mi czegoś to powiedź mi to a nie będziesz banował. Proszę o wyjaśnienie tego bo ja czytałem regulamin i akceptowałem go ale nigdzie tam nie było o reconnect'ach. To jest chyba moja sprawa czy robię retry Ciebie nie powinno to interesować.
Chłopie będę grał gdzie mam ochotę nie Ty będziesz o tym decydował. Jeżeli tobie coś nie pasuje to Ty pograj gdzie indzie i nowych zasad nie wymyślaj bo śmieszy się robisz z tym swoim pseudo "adminowaniem".
ja tam tez za reconny wywalam...
bo kto robi rec?? - ten co gra dla statow... a jak ktos gra dla statow to nie gra TP....
dla mnie to proste
(z drugiej strony te reconnecty sa takie zerowe ze az przykro....)
Chłopie nie robiłem tego dla statów tylko dla tego że zginałem w ułamku 5s i nie zdażyłem nic zrobić. Raz zrobiłem reconecta to już mi wywalił bana bo nie odpowiadało mu coś, tylko w moim przypadku banuje bo najwidoczniej ma coś do mnie. Co do tematu to CLOSE bo pisanie tu jest bezcelowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.