Po trupach do celu. To moze ja opisze inny bug dzieki ktoremu wbilem z 10 lvli nie mialem czasu grac pisac wczesniej sesja wybaczcie wiec tak pisalem kiedys na serwie ze questy nie sa zresetowane i jezeli przed resem ja np robilem quest na 51-70 lvl czy jakos tak i go nie skonczylem on dalej jest i przy zabicu np 20 barbarzyncow na 10 lvlu dostaje sie 10-15 lvli za quest ktory nie powinien byc dostepny.
Nadal możesz z niego/nich korzystać ? Bo po tym jak wtedy wlazłem na serwa znalazłem bazę danych od tego i z tego co pamiętam to reset poleciał.
Teraz juz jest ok z tego co widzialem nie wiem jak u reszty Zeby bylo uczciwie to mozesz mi cofnac te 10-15 lvli
Zauwazylem przed chwila ze na demanologu laduja sie itemy w opisie jest ze nie powinny.
Skoro dziura już załatana, to mnie tam wsio ryba kto za tym stoi, wnioski trzeba wyciągnąć z następującej sytuacji:
admin, strażnik porządku i ładu moralnego na serwie odkrywa, bądź dowiaduje się od kogoś jak zbugować, po czym sam z tego korzysta.
Co to za admin??
ktoś inny doprowadził do naprawienia tej dziury?
romannb napisał/a:
Skoro szło dobić lvl używając jakiegoś bugu (shame on u qwerty) to będzie to poniekąd sprawiedliwe.
Nie oceniam, ale panowie, jak WY admini dm chcecie tam rozwijać serwer, skoro sami wykorzystujecie jego słabości??
na starej edycji diablo też nabiłem dzięki bugowi największy możliwy lvl gdzie drugi za mną miał dwukrotnie mniej expa? tyle, że many tam żadnej nie było ^^
romannb napisał/a:
Nie oceniam, ale panowie, jak WY admini dm chcecie tam rozwijać serwer, skoro sami wykorzystujecie jego słabości??
tego akurat możesz nie wiedzieć, bo twój czas gry jest w przedziale między wcale, a "wejdę na 10 min". wskaż admina robiącego więcej ode mnie dla serwera DM, a dopiero potem opieraj się na tych słowach.
edit: w tej chwili kończę wypowiadanie się w tym temacie aby zapobiec dalszym prowokacjom i niepotrzebnym dyskusjom. Sorka Volcik, że tylko Ciebie cytuję ale nowele nie są do tego odpowiednie. Dziękuję za uwagę
Skoro dziura już załatana, to mnie tam wsio ryba kto za tym stoi, wnioski trzeba wyciągnąć z następującej sytuacji:
admin, strażnik porządku i ładu moralnego na serwie odkrywa, bądź dowiaduje się od kogoś jak zbugować, po czym sam z tego korzysta.
Co to za admin??
ktoś inny doprowadził do naprawienia tej dziury?
romannb napisał/a:
Skoro szło dobić lvl używając jakiegoś bugu (shame on u qwerty) to będzie to poniekąd sprawiedliwe.
na starej edycji diablo też nabiłem dzięki bugowi największy możliwy lvl gdzie drugi za mną miał dwukrotnie mniej expa? tyle, że many tam żadnej nie było ^^
romannb napisał/a:
tego akurat możesz nie wiedzieć, bo twój czas gry jest w przedziale między wcale, a "wejdę na 10 min". wskaż admina robiącego więcej ode mnie dla serwera DM, a dopiero potem opieraj się na tych słowach.
edit: w tej chwili kończę wypowiadanie się w tym temacie aby zapobiec dalszym prowokacjom i niepotrzebnym dyskusjom. Sorka Volcik, że tylko Ciebie cytuję ale nowele nie są do tego odpowiednie. Dziękuję za uwagę
prawda jest taka ze cos poszło źle..
pasuje sie przyznać do błędu (i oszustwa), uderzyć w pierś (albo koleżanke) i poddać się każe... (bo jak jest wina to powinna być kara)
ale to już od smurfa zależy
nic mądrzejszego już nie napiszemy - a tylko spór niepotrzebny będzie się rozrastał... + OT
wiec ZAMYKAM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.