Chcialbym zlozyc skarge na admina Qwerty. Duzo osob na serwerze twierdzi iz admin Qwerty ma czity.
Mysli ze jest adminem to nikt go nie bedzie sprawdzal i sobie dobrowolnie gra na czitach az nabije sobie wyskoki lvl ktory bedzie mu pozwalal na dobrowolne zabijanie innych graczy. Zdazaly sie mapy gdzie Qwerty ma statystyki 60 do 9 itp. Druga sprawa bardzo ciekawa jest item own inwisible. Teraz troche mniej ale wczesniej admin Qwerty na kazdej mapie po koleji mial ten item warty 300 many. Zdarzylo sie ze raz ze nie mial itemu wiec sie go zapytalem dlaczego teraz nie ma itemu to odpowiedzial ze jak chce to moze sobie kupic. Tylko ja sie pytam skad ma na to tyle many. Niech kupuje owna na kazdej mapie.
Codziennie gra okolo 10 map.
10 * 300= 3000 Wychodzi 3000 many na jeden dzien.A ja jak gram to mam statystykie czasami dobre i zeby nazbieraac 300 many to musze grac caly dzien. To skad nabrac tej many?? Moze admin Qwerty nam odpowie. Mysle ze moja skarge rozpatrza pozytywnie. Z gory dziekuje i pozdrawiam Selektor ^^
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2011-06-25, 20:59
Może i lepiej że nie gram na dm...
+ to samo do napisał loled
Na TP musiałbyś składać skargę co chwile, aż by Ci się to znudziło...
Potrafi grać chłopak to niech gra i się bawi.
Jeśli chodzi o manę, nie znam aktualnego .sma więc nie wiem jakie tam macie komendy, ale wątpię żeby istniała komenda na dawanie many, a jeśliby nawet istniała to nie chce mi się w to wierzyć żeby Qwerty ją sobie dawał ;)
Jakbyś nie zauważył z każdego tego zabitego gościa wypada item= 60 itemów , często jest też tak że ludzie po prostu nie podnoszą butelek z ziemi i leży mnóstwo szampanów (które qwerty zbiera), jest jeszcze $ za które można losować itemy.
Wiec jak widzisz nie jest to tylko ta mana. Praktycznie na każdej mapie mozna sobie sprawić jakiś wyj*bany w kosmos item.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.