Ja chciałbym wnieść skarge na admina tfg otórz nie wiem jakim sposobem jest adminem tego serwera i nie wiem do czego on mu potrzebny ponieważ gdy gra cziter na serwerze nie zbanuje go tylko gada żebym ja to zrobił to samo jest z restartowaniem rundy po zmianie mapy wiadome jest jak na każdym innym serwerze że po zmianie mapy 1 runda to runda rozgrzewkowa i należało by dać restart w nastepnej i wtedy rozpoczyna się gra natomiast wielki pan tfg nie robi tego i też zwraca się do mnie czemu ja nie dam tego restarta a przecież zarówno ja jak i on ma tego admina pozatym chciałbym zwrócić uwage na jego kozackie zachowanie udaje nie wiadomo kogo a gdy dostaje po głowie robi reconnecty i cicho siedzi :) poprostu wielka gwiazda która gra w to z max 3 lata i nie wie co to kultura i zabawa ... poprostu cs>życie prosze o zwrócenie uwagi na tą osobe ponieważ jako admin nic nie działa a z pewnością są inni zainteresowani tą posadą pozdrawiam
[ Dodano: 2009-07-31, 11:28 ]
zresztą widze że strasznie duzo ludzi na tego pana narzeka ..... wiec proponuje zdjęcie admina temu człowiekowi
1. nie moge resowac
2. jak grales na serverze byly 3 haxy, jak wszedlem kazdemu bana dalem, a Ty oczywiscie nic
3. forum fajters, eh, w cs gram rok i Cie bije
4. napinasz cala mape, ludzie ktorzy graja moga to potwierdzic ;}
5. wyzywasz, przekilnasz
6. robisz vote na mapy kiedy chchesz, tj. wybrali azteca, szanowny KL zrobil vote na nuke, awp indie i cos tam jeszcze, oczywiscie wybrali nuke, na nuke zbilem go w 1 rundzie, wiec chlopak zrobil restart. zmiana mapy na de inferno, ubil w pierwszej rundzie 3, wiec juz nie resowal... de_tuscan, padl jako pierwszy , ja ubilem 4 , po czym pan KL restart ;>
7. reconecty ? ahahahaha, nigdy nie zrobilem rekonekta na tym servie typje, nie gram na staty, a dzisiaj raz mnie wywalil steam, w dodatku bylem na duzym +, wiec nie gadaj ze retry lowie, w dodatku napina cala mape ze chce jestem low low low, jak pytam sie czy gra esl to placz i dalej napinka a 0 gry
8. wez uzywaj przecinkow typje, nic nie da sie zrozumiec z tego tekstu, pjona low
@@by mokrot:
taka mała uwaga techniczna ;D typie nie typje i piona ;D bo Cię od analfabetów wyzwią ;D
Ostatnio zmieniony przez MoKrOt ;] 2009-07-31, 21:49, w całości zmieniany 1 raz
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.