Składam skargę na admina o nicku the trilogy, który to niedość, że nie reaguje pomimo próśb, aby obserwował jakiegoś innego gracza, który prawdopodobnie używa cheatów, to - co śmieszne - sam używa cheatów grając na serwerze!
Niestety nie mam na to dowodów (screen, demko), ale myślę, że to powinno wystarczyć;)
Po 1 : Banny whodzily przypadkiem bo Jer0 banował osobe która miała te same ip co ja
Po 2 : Ok raz dostałem bana od Bui. B ale też po sprawie [offtop kolego]
Po 3 : Wiem lepiej kto czituje a kto nie
Po 4 : Weź mi tu kitów człowieku nie wciskaj że czituje
Po 5 : Jak gracze proszą żebym przeskanował kogoś to ide na SPECA i robię swoje.
I musisz mnie nie obrażać od ku** ?
P.S Pomijajac Jer0 już to że nie wchodze to guzik prawda dużo banów dziś sprzedałem słusznych i ani 1 skargi że zbanowałem nie czita
A byłem calutki dzień na serwerze czujny od 10
Ostatnio zmieniony przez trilogy 2009-10-29, 23:16, w całości zmieniany 2 razy
tego ss nie musiałeś wrzucać trilogy a ty kruczek niepotrzebnie to napisałeś bo admin nie musi na kazde zawołania spraedzac gracza ktory wydaje sie innym cziterem, skila trzeba miec czego ci brakuje i niemasz zadnych dowodow
Akurat stwierdzenie "Ty tu jesteś pr0" to był sarkazm, a nie "podlizywanie się" ;]
Poza tym gdybym chciał zostać adminem, to bym już dawno napisał podanie;)
Nie pomyliło mi się, a co do skargi na Ciebie, to mam na celu pokazać i uświadomić graczy, kto dostał admina na tym serwerze..
Czy ty jesteś nie pełno sprawny ?
Przedszkole ukończyłeś ?
NIe rozumiesz że nie będe jak pies co chwilę banował na wasze zachcianki ?
Jak jest czit to skanuje i demko nagrywam przed banem <---- dlaczego?
Bo jak jakieś zero napisze na mnie skargę to demko pokaże...
Po za tym ja banuje kiedy się upewnie na 100 ze to czit bo nie chcę banować nie winnego.
--> TO SAMO DO plytka!<--
I tak na dobrą sprawe jak jesteś taki dobry to napisz w amxbans bany ode mnie i ci się taka długa lista pokaże
i wtedy wchodzisz w "Skargi i Zażalenia" i sprawdzasz czy może jest skarga o bany nie słuszne...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.