Hej! Dziś w okolicach 22:10 admin Uther (kiedy wszedłem na serwer) napisał:
.;Uther;. : a ciebie dzicz kto odbanowal?
*** eR <3 killed Wolf with a headshot from awp ***
Kicked by Console
Kicked
Connecting to 91.203.134.95:27015...
Connection accepted by 91.203.134.95:27015
couldn't exec SAVE/bcfg.cfg
* Privileges set
odpisałem mu na to, że "mikolaj" i wyżej wymieniony admin zaczął mnie kickować za kazdym razem (a probowalem z 10 razy) gdy chcialem wejsc na serwer....
oto 1 taki przypadek:
BUILD 4617 SERVER (0 CRC)
Server # 67
DZiCZ (RADIO): Affirmative.
DZiCZ dolaczyl
DZiCZ dolacza do Sil Anty-Terrorystow
*** .Garbus. killed .;Uther;. with a headshot from famas ***
eR <3 killed .Garbus. with awp
Kicked by Console
Kicked
Connecting to 91.203.134.95:27015...
Connection accepted by 91.203.134.95:27015
couldn't exec SAVE/bcfg.cfg
* Privileges set
BUILD 4617 SERVER (0 CRC)
Server # 67
ADMIN .;Uther;.: kick DZiCZ
DZiCZ dolac
wklejam tylko raz, bo nie chce mi sie zasmiecac forum....
zdaje mi się, że kolega uwziął się na mnie nie wiem z jakiego powodu (chyba tego, że mnie słusznie odbanowano), ale wygląda na to, że kolega Uther banuje kazdego kogo nie lubi, niezależnie od tego czy ten ktoś coś zrobił czy nie.
proszę o jakąś reakcję H@, bo zachowanie tego admina jest już poniżej jakiegokolwiek poziomu....
Po 1 primo nie było nic takiego że chcesz zmianę mapy tylko napisałeś zmień kur(jakiś rozkaz?) po 2 ciągle klniesz mimo moich uwag po 3 nazwałeś mnie młotkiem(młotek sobie mów do starego a nie do mnie) , może nie pamiętasz ale ja pamiętam bardzo dobrze ... mówisz że jestem dziecko , mam 22 lata ponad i nie nazywaj mnie dzieckiem bo sobie tego nie życzę . Jeżeli ja będę na serwerze i ty to sobie nie pograsz . Widać że kłamiesz i przekręcasz wszystko co pisałeś więc nie wypisuj mi tu głupot bo jakoś tylko ty masz coś do mnie . Wjedziesz masz perma ode mnie . Zrozumiałeś?!
Polowy z tego co mowisz ja sobie z kolei nie przypominam, po drugie nie wyzywaj moich rodziców, bo to bardzo nie ladnie, i pasuje raczej do wieku gimnazjum niz, jak twierdzisz, do 22-letniego czlowieka. Po trzecie to ze masz do mnie jakis problem osobisty to nie powod, zebys mi teraz blokowal gre za kazdym razem kiedy akurat Ty grasz kolego.
JerO mowisz, ze bedzie dobrze, a tymczasem kolega mi pisze, ze za kazdym razem kiedy on bedzie to ja sobie nie pogram...no bez przesady. Jest regulamin to się go trzymaj uther.
Pierwszy zacząłeś , ja nic sobie nie wymyśliłem , nie wyzywam twoich rodziców tylko mówie że tak sobie do nich mów a nie do mnie , problem mój się zaczął kiedy zwracałem ci uwagę przez 2 mapy a ty dalej swoje , jak myślisz że w regulaminie jest ciągłe przeklinanie to mogę to wyprostować i ci powiedzieć że na naszym serwerze nie można przeklinać , mam nadzieję że dotrze do ciebie to że nie chce cię widzieć na serwerze bo dalej się wypierasz , a jak sobie nie przypominasz to mniej pij kolego . A jak ci blokuje grę to sobie kup Steama , tam jest bardzo dużo serwerów na których można się tak zachowywać tak jak ty się zachowujesz .
dobra nie chce mi sie z tobą wdawac w dalszą dyskusję. graj i pozwol grac innym. a co do przeklinania to na tym serwerze akurat sami admini przeklinaja i uwazam, ze w emocjach jest to normalne...btw za przeklinanie jest przeciez kara na serwerze poprzez slapowanie i wywalanie wiec nie rozumiem twojego bulwersu.
dozo na serwerze i pokaz ze jestes lepszy grając.
pozdro600!
to i ja sie wlacze. Emocjonujesz sie srednio 2 razy w ciagu rundy - za duzo. Tez zwracalem ci uwage i nic sobie z tego nie robiles. Slapowanie jest jak sie napisze, a ty lubisz gadac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.