To nie mógł być fart, kolega zawsze dobrze poinformowany, super celnie strzela.
Ta akcja to dosłownie perełka. Ciekawi mnie jeszcze jedno. Czemu steam taki nowy, jak na osobę z takimi "umiejętnościami"?? Czyżby stary zbanowany??
4:40 (tak zeby miec speed na x1/4 - dokladnie widac jak dwoch pada...
i moja perelka
5:15 ale zeby juz bylo na x1/4 z duzych schodow... jak kosi 2 typow.. popatrzcie na celownik i jak padaja goscie... ja dopiero na x1/4 zauwazylem ze ktos tam byl:D
Bedzie ub, musi byc. To, ze mialem dziwnie z celownikiem to kwestia lagow, ping, a nie aima :] Info dla Was wpiszcie w google "aimbot". Doublekill to kwestia szczescia, lagow, rozrzutu i nic wiecej.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.