Nie będę się rozpisywać :] Zacznę od pytania gdzie są admini TP ??
Od poniedziałku 24/h bylem dostępny na serwerze. Adminów jest 8 a widziałem max 3 adminów przez te 4 dni ?
Z rana gra dużo cziterów a adminów nie ma. Jest to NS wiec tych adminów dostępnych potrzeba.
Nawet jak już wejdzie admin na serwer to pogra parę minut i powali w jajo i pójdzie sobie.
jakiś porządek byś zrobił z tym battle bo syf zaczął się robić
SID: 0:0:32595542 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 08 Maj 2010 Posty: 360 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2010-12-30, 21:50
Teraz taki czas kuli święta były itp. Ale masz racje z tym, przydałoby się paru nowych adminów, którzy w miare możliwosci grali by w godzinach porannych, bo wtedy jest najwięcej Cziterków
zacząłem ten temat ponieważ teraz myślę jak gracz a nie jak admin ^^ bo już go nie mam.
Ale gdy sobie gram i nie ma admina dostępnego to aż ku***ca łapie {tak za przeproszeniem} bo ktoś na ab wleci i po grze ;] i trzeba lecieć na SB i się prosić o admina
Nawet jak już wejdzie admin na serwer to pogra parę minut i powali w jajo i pójdzie sobie.
Co Ty nie powiesz?
Cytat:
jakiś porządek byś zrobił z tym battle bo syf zaczął się robić
Co konkretnie masz na myśli? Jaki syf i o jakim porządku mówisz?
I jeszcze jedno. Teraz masz ferie czy jak to się tam zwie. Od poniedziałku pójdziesz do szkoły i też będziesz grać tylko popołudniami, kiedy adminów jest dużo.
Ja dzisiaj grałem cały dzień (miałem wolne w pracy) i nie było chyba momentu, żebym był jedynym adminem. Cały czas był albo loled, albo viti. Więc myślę, że trochę przesadzasz.
Niemniej jednak uważam, że admin by się kolejny by się przydał, ale taki, który ewidentnie może grać do południa.
o mnie zapominasz ^^ ja na serwie jestem cały czas prawie.
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
Jak gram to często widzę Vitiego, Semepra, Mikusa, MikO, Loled... wiec nie przesadzajmy już.
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.