SID: 0:0:33993812 Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Lip 2010 Posty: 245 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-09-24, 20:32 Admini
Proponuje zrobić porządek z adminami zarówno tp jak i dm, ponieważ dużo z nich prawie wogule nic nie gra.Niepotrzebni nam admini którzy przychodzą raz na tydzień na 1 h i po chwili znowu idą. Zrobiło by się miejsce do innych, którzy chcieli by się bardziej zaangażować w "adminowanie". (To tylko moja opinia.)
Nie przesadzaj że 1h na tydzień. Po za tym niektórzy mają po prostu w rl trochę spraw. Ja np. tera egzaminy gimnazjalne + treningi + w pon/środa dodatkowy trening...
Nie każdy jest taki że przychodzi ze sql/pracy i od razu do kompa siada. Porządek był już robiony. Admin oke jakieś uczestnictwo musi mieć ale trzeba pamiętać że każdy z nas może mieć mniej czasu w rl od innych. Wiadomo wyjścia z kumplami,dyski itd.
I dodam że sam kiedyś tak robiłem całe dni a serwie, każda wolna chwila to był cs, ale nie powiem że w życiu rl dużo straciłem przez to....
Proponuje zrobić porządek z adminami zarówno tp jak i dm, ponieważ dużo z nich prawie wogule nic nie gra.Niepotrzebni nam admini którzy przychodzą raz na tydzień na 1 h i po chwili znowu idą. Zrobiło by się miejsce do innych, którzy chcieli by się bardziej zaangażować w "adminowanie". (To tylko moja opinia.)
i
voytec411 napisał/a:
Vash ale tak z tobą może być do końca roku ;] a bmW też nie gra teraz za często.
widze ze niektorzy szybko obrastaja w piorka....
pilnujcie porzadku na serwie... a reszte zostawcie Bartkowi... a jak macie zamiar donosic na innych z administracji to napiszcie na PW... a nie temat zakladasz na ogolnym...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.