Najlepsze jest to, że admin, który dał mi bana (Stylowy bankrut), ciągle do mnie sypał tekstami :
@@amelia, kochanie, ile dałaś za steam na allegro?
amelia, ile za steam?
wyjdziesz sama, czy Ci pomóc?
nie wrzucaj screenshotów, jak wrzucisz i tak Ci dam bana
a podczas gry ciągle do mnie strzelał, rzucał flesze na twarz, itp.
Później rozmawiając z adminem o nicku na D, kurczę zapomniałam, mówił : jak wrzuci ss, potem i tak ją zbanuję.
Ciekawe, ciekawe.
Jak domniemam, kolega na steam pewnie gra od kilku miesięcy, sam ma konto z 07 czy tam 08, nawet nie sprawdzałam statusu, i teraz płacze. Otóż mój drogi, platforma steam nalicza godziny łączne dopiero od 2009 roku, więc nie ma się co dziwić, że mam tyle, ile mam, zresztą godziny przegrane w 2 tygodnie - 10, ciągle tyle utrzymuję, także kochanienki, nie płacz, że dziewczyna Cię biję, zepnij się, i idź ćwicz na dedmecza.
Moze i nalicza od 2009 ale 200+ godzin od 2009 roku to i tak malutko :O i nie DaTa pytal o to ile dalas za steam'a tylko Ja i nie wierze w Hajtów takich jak ty bo z bajek wyroslem jakis czas temu... a co do utrudniania gry to ok przyznam strzelilem raz! obrazenia wyniosly bodajze 31 moze 30 dlatego zgodze sie jezeli mam dostac bana za celowe TA. A co do fleszy to juz takich akcji nie bylo wiec poluzuj stringi. A teraz pobawimy sie troche w konfiture :C Prosze pana bo ona mi oddala ;C ;( i rzucila flesza <puacze>
jesli gramy 10h tygodniowo.... a steam nalicza od 2009 to jest juz 2 lata i 6 miesiecy....
czyli mamy 30 miesiecy... po 4 tyg... czyli 120 tygodni (mniej wiecej)
teraz 120 x 10h (min) = 1200h.....
a u cb tylko 200
oprocz tego od kiedy taka ladna laska (oceniajac po avat) gra w cs'a.... - niby mozliwe... ale i tak nie wierze
kolejno... po wpisaniu SID w googl info jedynie z roku 2011
zapytam tak jak SEMP... ile kosztuje taki SID???
@@@@@@@@@@@@@@@
przeciez to jest jakis lewy lewar.... ktory pod oslona cyckow próbuje uśpić nasza czujność... piec dla takich
Baba, a właściwie kobieta, bądź dziewczyna, nazwij to jak chcesz.
A zajawka, mój brat czasem wchodzi na moim steam na servery publiczne, bo ze swojego siary sobie nie chce robić, głupi jest, wiem.
Poza tym co to za głupia kłótnia o Steama ? Jeżeli uważasz że coś ma to znajdź na to dowody, a nie się zaczyna takie pieprzenie bez sensu.
No, ale co z tym eslem niby? Że mojego konta nie ma w logach? Grałam z bratem na jednym kompie lata wstecz ESLa, a jak to esl - oni dają bany za 'konflikt ip', jedno ip na 2 konta, i dali bana za 'fake acc'. Jeszcze admiem europejskim ESLa był 'Hytex-', kolega brata, i bez problemu wyczyścił log z moim sidem, i usunął tamto konto, żeby nie było, że fake, potem to konto sprzedałam, i grałam na 2k3 brata (2 2k3 miał), ale id*** coś z kontem zrobił i od 263dni na konto nie można się zalogować. Ten steam jest mój oczywiście, pudełeczko mam, widziałam, że koleś który kupił ode mnie na allegro nie wchodzi na to konto, więc jakoś w grudniu napisałam do valve, i od grudnia sobie na nim gram, jakieś ale jeszcze?
Semper, to że Ty nie wierzysz, naprawdę mi 'wisi' ;D Siedź na spect + nagrywaj, jak będziesz miał dowód wrzuć na bl'a, i tyle, a nie płaczesz na forum.
A co tu jest do wierzenia ? Skoro facet może być dobry to dziewczyna też ;P A tak btw sprawa wyjaśniona to możecie zamknąć ten temat, bo będzie się chyba jeszcze długo ciągnął.
Ostatnio zmieniony przez Paradise 2011-06-20, 16:03, w całości zmieniany 1 raz
to ja juz teraz rozumie wszystko....
w wieku 10 latek kupilas sobie steam i zaczelas grac....
po drodze ktos z sedziow ESL czyscil twoje konto z rozgrywek....
no i jeszcze to konto ktoro jest Twoje sprzedalas wczesniej ale ze nikt nie gra to ty na nim grasz...
no i brat czasami jeszcze gra... (i moze pies sąsiada tez)
wszystko proste jak drut i jasne jak slonce - sama logika
zreszta niewazne... bez dowodow bana nie bedzie wiec ciesz sie grą
Semper, to że Ty nie wierzysz, naprawdę mi 'wisi' ;D Siedź na spect + nagrywaj, jak będziesz miał dowód wrzuć na bl'a, i tyle, a nie płaczesz na forum.
Jestem tego samego zdania, bezsensowne pisanie że "w takich hajtów nie wierzy", a dowodów niestety zero.
Zamykam bo wyniknie z tego coś złego
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.