znalazłem na amxx.pl ciekawy plugin który jest znacznie lepszy niż amx_ss chodz działa podobnie zamiast robić screany nagrywa demo graczowi które zasuje się w cstrike
Szef już to oglądał kto wie może już jest na serwerze
[ Dodano: 2010-01-02, 13:51 ]
a zresztą kiedyś na cz widziałem plugin który tworzy wirtualnego admina i jak jest wiele podejrzanych akcji czy nie ludzkich reakcji robi takie demko graczowi ciekawe czy jest coś takiego na 1.6
No mi właśnie chodzi o to aby zobaczyć czy ten plugin się sprawdzi czy nie, bo ss to masz 5sekund a demo możesz i po kilka minut kręcić chodz i tak kilka sekund starczy aż "cziter" zginie albo zabije kogoś, i bezsens Ultimate SS kasować/wyłączać nich se będzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.