nie wiem czy jest sens zeby xp lecialo dopiero od 4os
dzis rano pogralem troche i ludzie sie skarzyli ze xp nie idzie bylo nas 3 potem 2 i zostalem sam bo jak xp nie idzie to nikt ze mna nie chce grac
zara beda glosy ze ludzie beda expic, ale co z tego ze beda?
1 xp z rune juz jest normalne to z paki i tego za wiele nie wyciagna
2 jak nabija sobie lvl to beda wiecej grac bo teraz to jest padaka serw pusty
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
Ostatnio zmieniony przez Battle 2010-05-27, 23:24, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-05-21, 13:41
nie w 1 noc wbijali z rune jestem za tym bo narazię zobacz jak jest ranking lvl... jak wchodzi jakiś 40+ serw się wyludnia lepiej to znieść przynajmniej ludzie będą wcześniej 18 osób to norma była teraz 10 nie raz nie ma :/
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
jeśli mogę coś powiedzie to jestem za zniesieniem i włączeniem na noc tej kamerki potem będzie mogli sobie oglądać nie mówię ze cały ale urywkami i banować expiarzy:>
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
tak o to , aaaa to chyba że ale to tez jest w interesie moim jak i innych graczy wiec powinna być zrzuta na takie coś... jak by każdy nawet wpłacał po skromne 2zł to by się uzbierało to nie jest wydatek ; > nawet jak by dodać 5zł za przelew to te 7zł to tez nie jest jakiś wielki wydatek ; > zamiast paczki fajek jednej czy tam dwóch lufek :D browarów raz na jakiś czas wpłacić szczególnie ze nie idzie to na żadne pierdoły tylko na serwer i umilania grania ;)
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2010-05-23, 10:18
n3m0 prosisz o rzeczy niemożliwe ;P Dm jest zbyt ubogi w opcje żeby coś takiego zrobić ;)
Można tak oczywiście zrobić ale to w tych godzinach trzeba byłoby wrzucać inną kopię DM a potem spowrotem normalną ;)
nie nie ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.