Witam, proponuje zmienić opcje anty rashu, żeby zamiast zabić to odzrzucalo, lepiej moim zdaniem się przyjmie na nie których mapach nie widać lin i się ginie tak samo jak przypadkiem nawet nie chcąc przekroczyć lini otrze się o nią zgon na miejscu. wydaje mi się że, to dobry pomysł.
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
grałem na paru servach gdzie strefa raschu była na odrzucanie a nie na zabijanie, fajna sprawa, a tak to się ciągle wkur.... że mnie zabija bo nie wiem jej nie widać albo za blisko podejdę.
Moim zdaniem jest ok. Tam gdzie nie widać linii można policzyć na palcach jednej ręki, więc raczej każdy, kto troche u nas gra doskonale wie, gdzie takowe są. Poza tym w tych co odrzucają są czasami bugi i można przejść bez konsekwencji.
Reasumując. Jestem za tym, żeby zostało tak jak jest.
Nie, to nie jest dobry pomysł - było o tym już 10'tki razy wspominane. Bardziej "umiejętny" gracz jak chce to potrafi - przeskakuje sobie strefę, poziom trudności zależy od tego jak jest mapa zrobiona. Grasz już tyle czasu na TP i nie wiesz gdzie są strefy i Cie killują ? Jak na moje coś nie tak..
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
no wiem gdzie jest ale czasami zapominam i wbiegam i gine i sie denerwuje :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.