Powiedz dokładnie o co Ci chodzi bo nie rozumiem troche. Jezeli chodzi Ci o taki plugin przeciwko temu, to nie ma takiego czegos. Jezeli o banowanie typow ktorzy graja na software, to ja cos takiego preferuje, jak i Zip zreszta pewnie tez.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
A np, jak mam podmienione modele ?? ze ct wyglada niebiesko, a tt czerwono ?
te modele są dozwolone, nie różnią sie wielkością, anie proporcjiami ciała, poprostu np: ct zamis zielonego ma niebieskie ubranie
http://www.klandarkvenom....od-rew,668.html
modele można ściągać i grać na nich, sam obecnie nie posiadam ich zaistaowanych bo mam wgranego lewego windowsa i musze orginał zainstalować więc i tak mi sie dysk sformatuje i nie chce mi sie ich instalować, wiedząc że będe musiał robić to 2gi raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.