Znajomy z tym launcherem cały dzień walczył, w pewnym momencie chciał se już odpuścić ale w końcu mu się udało. Ja w to nigdy nie grałem, także nie pomogę
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
I tak mi pewnie nie będzie potrafił wytłumaczyć bo robił to z miecha temu. Wiem że jakiegoś emulatora czy czegoś musiał użyć. Poszukaj na necie jakichś offline aktywatorów, jest tego pewnie cała masa i jeszcze więcej.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
a mi sie zdaje ze nie... pisales na SB ze sciagales aktualizaceje... a w wielu przypadkach po aktualizacji potrzebny jest nowy crack... i jeszcze jedno wejdz na strone z ktorej sciagales ta gre i tam powinno to byc opisane lub w paczce z obrazem plyty zazwyczaj tak jest i jeszcze jedno ostatnie rozwiazanie problemu kup legala najprostszy i najporzadniejszy sposob
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.