to może inaczej, takie zbocone noby jak ty nie potrafią zabić nikogo z normalnej broni tylko kupują tą frajerską autokampe, kampią na respie i takie 0 wyprowadzają z równowagi pisząc w następnej rundzie "haahahah zabiłem cie"
Tak jak OssTooPl napisal to jest serwer 4fun wiec nie widze powodu zeby autokampe zablokowac...
W sumie to jest bron jak kazda inna... Jak cos wam nie pasuje to tez sobie ja kupcie i zabijcie botow
to może inaczej, takie zbocone noby jak ty nie potrafią zabić nikogo z normalnej broni tylko kupują tą frajerską autokampe, kampią na respie i takie 0 wyprowadzają z równowagi pisząc w następnej rundzie "haahahah zabiłem cie"
Nigdy nie kupuje auto Kampy może ze nie mam m4 albo ak47 wtedy biorę jak leży ale nigdy nie kupuje jej sam
no i jeszcze jedno jak jestes taki pro ze ludzi od noobow wyzywasz to wez se ta domene ktora kiedys przeczytalem na tym forum
Cytat:
Dobry gracz nie plączę, tylko radzi se w każdej sytuacji
w innej formie ale nie pamiętam dokładnie sens w każdym razie taki jaki zrozumiałem zachowałem....
Zip, doloz ankiete
ja tez lubie polatac z autoszmta ale nigdy jej nie kupuje zawsze zabijam bota biore jego bron ubijam caly team i wyzucam na koniec rundy niech dzieci wiedza ze ta bron do smieci sie tylko nadaje
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
SID: 0:0:33993812 Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Lip 2010 Posty: 245 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-07-21, 20:30
Jak macie problem że was ktoś zabija z autokampy to kupcie ją też i pokażcie że jsteście lepsi a kto czuje się na siłach to niech próbuje chociaż zabić go z normalnej broni
Jak ktoś denerwuje to ja po prostu stosuje bardzo dobrą rzecz.
"p" i do tego "zbanuj gracza", "wybieram gracza, który to robi" i do tego czas "4h", a na końcu "lamisz".
Jak ktoś denerwuje to ja po prostu stosuje bardzo dobrą rzecz.
"p" i do tego "zbanuj gracza", "wybieram gracza, który to robi" i do tego czas "4h", a na końcu "lamisz".
hahahahhaha Tobie sie wtedy tez nalezy ban z tego samego powodu
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.