[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Banned by admin WroB!_3
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ http://bany.serwer.slupsk.pl/
[AMXBANS] Reason: 'idz na forum sie zalic'
[AMXBANS] Length: '1 week'
[AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:1:28667606'
[AMXBANS] Your IP: '89.79.24.162'
[AMXBANS] ========================================
I za co dostelem bana.?
Nic niemialem.
Napisalem ze wiem ze masz lvl za darmo i tyle a admin Wrob czy jakis tam dal mi bana.??
Trudno masz pecha, pisalem ze jeszcze raz ktos napisze, ze lvl dostalem albo ze kupilem to tak sie skonczy.
BTW. Pisales do mnie bocie, wzialem to za obraze, masz tydzien odpocznij, ale znajac zycie dostaniesz UB, bo masz H@ jest zbyt mily.
Tak dla twojej wiadomosci cala noc ten poziom bilem legalnie wiec wachaj.
Kod: §16. Tzw. expienie jest zakazane - dotyczy to także administracji = usunięcie lvl
Ten zakaz dotyczy jesli jedna osoba jest, gralem z 2 typami to ze mialem Terminatora to sobie zalilem.
Naucz sie pisac tematy w dokladnym dziale to raz, a dwa jeszcze raz ktos napisze ze dostalem, kupilem lvl to sie naprawde zdenerwuje.
Jezus ludzie miejcie troche mozgu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.