Serwer Słupsk :: Serwery Counter-Strike :: CS :: AMXX :: HLDS :: Grafika ::

Zamknięty przez: Battle
2009-12-19, 21:36
ban dla mnie (ydkm) ,zalosny admin the trilogy oraz cenzor
Autor Wiadomość
 ydkm 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2009-12-16, 21:09   ban dla mnie (ydkm) ,zalosny admin the trilogy oraz cenzor

Zacznę od admina o nicku The Trilogy [Da Game](jeżeli coś przekręciłem, przepraszam) dostaje info od kolegów na @say lub cisnie na wh na byle jaki komentarz od niego odpowiada banem i już nie chce dalej ciągnąć tematów o jego zachowaniu bo widziałem już o tym inne posty i tematy np. http://serwer.slupsk.pl/viewtopic.php?t=1166 czy http://serwer.slupsk.pl/viewtopic.php?t=1163 i wiele innych.
Teraz sprawa mojego bana- po jednej z jego "magicznych akcyjek" z info od "boga" napisałem : "niezle cie ktos wspiera", niestety słowo "wspiera" zostało ocenzurowane (pewnie przez cząstkę "pier" w środku wyrazu). The Trilogy [Da Game] zauważywszy ze moja wypowiedz została ocenzurowana sprytnie dal mi bana na 4h, a o ile dobrze mi wiadomo bany za przeklinanie zostają rozdane dla przeklinających przez mikrofon i dla recydywy przeklinania na say, a cenzura na mojej wypowiedzi została użyta po raz pierwszy tego dnia.
Składam serdeczna prośbę o poprawę działania cenzora oraz wyciągniecie odpowiedzialnośći dla The Trilogy [Da Game](odbanować mnie nie musicie i tak zanim ktoś zareaguje mój ban się skończy).

Serdecznie pozdrawiam
~~ydkm

220 
Zasłużeni
Volt.uff??

Informacje
SID: 0:1:27347539
Wysłany: 2009-12-16, 21:54   

No Kolego... Sugerujesz, że admin gra na wh??Lub, że ktoś mu podpowiada?? Trochę daleko posunięte wnioski.
Grałem w tym samym czasie. O jego grze mogę powiedzieć w zasadzie wszystko poza tym co podejrzewasz sugerując, że nieźle go ktoś wspiera.
Nie odbierz tego jako jakiejś solidarności, ale co masz na poparcie swoich zarzutów??
Mogłeś wejść i wyrazić swoje zdanie na temat słuszności bana za przeklinanie skoro jest cenzor, z którego tak się śmiejesz. To nie, wszedłeś na forum i wyskrobałeś posta, w którym oczerniasz człowieka, nic więcej.

Pzdr
Volt

ydkm 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2009-12-16, 22:07   

Mapa de_aztec idę po cichu od bs A robiąc plecy kolegom z ct przez respa dochodzę do bs B i wyskakuje nagle oświecony The Trilogy i strzela mi banie(nie pisałbym gdyby się wysuną - on wyskoczył i ewidentnie wiedział ze tam bylem).
Nie mam pretensji do cenzora - dobrze wiem jak trudno jest go dobrze ustawić żeby nie przeszkadzał w rozmowie i dobrze cenzurował wulgaryzmy. Pretensje mam do admina który za jedno "wspieram" dał bana na 4h.

PS. Spodziewałem się że napiszesz

Pozdrawiam
~~ydkm

eszesz 
Użytkownik

Informacje
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2009-12-16, 22:57   

Wcale nie tak "daleko posunięte". Co do bana to jeśli rzeczywiscie było tak jak opisał to tak jak ydkm to wina jest ewidentnie admina i powinien przynajmniej za to przeprosic. Tak w ogole to cenzor jest po to by ułatwić prace adminom. Kazdego czasem poniesie i napisze cos "niestosownego" i nie trzeba od razu karac banem wystarczy ostrzezenie. Co innego jeśli chodzi o notoryczne naduzywanie ku... ch.. itp czy obraza gracza nawet bez uzywania wulgarnych wyrazów - za to powinien być natychmiastowy ban bez zbednych ostrzeżeń. A co do kwestii wspierania to romanb nie powiesz mi ze nie zdarzyło Ci się otrzymać info od innego admina czy samemu nie podpowiedziałeś kiedyś innemu (jesli nie to chwała Ci za to). To zależy od charakteru gracza - adma. Sam podpowiadałem graczom lub tez wykorzystywałem info od graczy, w sytuacjach "pro vs noob", albo "koniecznie trzeba wygrać tę rundą bo musze mieć na awp" ;] czy cos w tym rodzaju. A jak juz z 3 adminów jest w jednym teamie... Po prostu chce uswiadomić, że taka sytuacja jaka opisał ydkm mogła się zdarzyć. Najlepiej jak sie wypowie Trilogy.

PS. Ale głupot napisałem, nie?

trilogy 
Banned

Informacje
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2009-12-17, 14:09   

sory "ydkm" ale podskakujesz na serwerze i klniesz miałem prawo cię zbanować poza tym to 4h i ban jest nie aktywny nie pozwolę sobie żeby taki bot jak ty nie umiał ogarniać swoich słów i klnąć na serwerze jak .... jeśli zrobiłem coś niesprawiedliwie to sory, ale jeśli tak nisko upadasz że płaczesz po tym jak dostałeś banie ... zachowujesz się jak tfg ten dzieciak.

ydkm 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2009-12-17, 14:24   

Podskakuje na serwerze? Klnę? Proszę nie obrażaj mojej inteligencji cenzura zadziałała tylko na jednym moim wyrazie "wspiera" (czytaj dokładnie), więcej do czynienia z cenzorem tego dnia nie miałem. Teraz wróćmy do postu eszesza "cenzor pomaga adminom" (dokładniej wyręcza ich karząc graczy "przeklinających") myślę że nigdy cenzora nie ustawiałeś i nie wiesz jak działa, admin ma reagować na przeklinanie przez mikro (z mojej strony takiego nie było) lub dla recydywy przeklinania na say (tego również nie było) - ban 4h był nieuzasadniony
Chcę sprawę szybko skończyć bo wielkich sporów jest nie warta - przeproś mnie (wymyśl coś bardziej orginalnego od sory czy zwykłego przepraszam - jedno zadanie starczy)
Zachowuj kulturę i zauważ że ja cie nie obrażam i to ty wyskakujesz na mnie "nie pozwolę sobie żeby taki bot jak ty nie umiał ogarniać swoich słów i klnąć jak ..." oraz nie obrażaj innych graczy nie związanych z tematem "zachowujesz się jak tfg ten dzieciak." - czytając tematy człowieka o nicku ftg rozumiem że was denerwuje ale porównywanie mnie do niego nie ma sensu - tu sprawa jest zupełnie inna (ja nie czituje)

Pozdrawiam
~~ydkm

trilogy 
Banned

Informacje
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2009-12-17, 14:50   

ydkm, nie twierdzę że czitujesz, nigdy tak nie powiedziałem i nie powiem bo widzę jak grasz na serwerze.
Po 2 admin nie banuje tylko za czity bo mam chyba z 7 powodów które mogę użyć
Po 3 staram się być sprawiedliwym administratorem na serwerze i nie chcę żeby były na mnie skargi nie chodzi tu o moją reputację na tym serwerze tylko chodzi o moje sumienie. Widocznie postąpiłem niesprawiedliwie w stosunku do ciebie za co cię bardzo przepraszam i liczę na to że ten incydent pójdzie w nie pamięć gdyż poszła na mnie pierwsza skarga uzasadniona którą mam na sumieniu a tamte pozostałe dwie o których napisałeś temat są nie ważne. Myślałem że ty to tfg taki dzieciak ale się myliłem bo masz inny głos przez mikro. Przepraszam najmocniej i pozdrawiam Piotr ;-)

ydkm 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2009-12-17, 14:52   

Przeprosiny przyjmuje, nareszcie się dogadaliśmy. Temat do zamknięcia

Pozdrawiam
~~ydkm

..:: Wujek Google ::..

Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi  
Zasady Postowania Opcje