Mam taki problem nie wiem czy tu powinienem to pisać ale zdecydowałem że tu. No więc zacznijmy od tego że grałem na diablo modzie i dostałem bana. Przeczytałem tutaj poraddnik trilogy jak wrzucić screeny. Postępowałem jak trzeba lecz nic nie znalazłem,Bardzo proszę o pomoc bo nie chce stracić takiego fajnego serwera i postaci na nim.Jeżeli nie będzie się tego dało wytłumaczyć to ma, w takim razie pytanie, jak będę mógł to wszystko naprawić??;/
Skoro zostały Ci zrobione ss'y to je szukaj, muszą być. Najłatwiej będzie je znaleźć poprzez wejście we właściwości skrótu którym uruchamiasz grę, potem klikasz "Znajdz element docelowy" i masz gotowe katalogi jak na dłoni, i pakujesz ss'y z cstrike bądź jakiegoś językowego katalogu.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.