Wysłany: 2011-03-08, 22:48 ban na tydzien nie wiem za co
witam,
pykam w cs'a od jakiegos czasu i to wlasnie na waszym serwerze, moja ksywa to KOZAK
dostalem bana kilka minut temu za brak gry tp na 5 min od uzytkownika ss Szewa...
niebardzo rozumiem dlaczego, ale mniejsza z tym. Po 5 minutach kiedy moj ban minal wchodze na serwer i sie go pytam dlaczego dostalem bana na co odpowiedz jest jedna: a tobie kto pozwolil sie logowac podczas aktywnego bana? i otrzymuje bana dodatkowo na caly tydzien.
koles nie dosc, ze dales mi pierwszego bana za nic, to jeszcze poprawiles drugim kompletnie bezpodstawnie, wez wyluzuj albo przestan byc adminem, bo to jest zenada co robisz
pozdrawiam
wyciag z konsoli:
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin sS | Szewa.
[AMXBans] There are 6 days , 23 hours , 51 minutes and 5 seconds left of your ban.
[AMXBans] Banned Nickname : KOZAK
[AMXBans] Reason : ' zgadnij '
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Serwer.Slupsk.pl
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[AMXBans] Your IP : ' 217.91.59
Po 1 to nie dostales za nic:] ale jestem chory i nie mam ochoty sie bawic w hltv:] po 2
aiye napisał/a:
koles nie dosc, ze dales mi pierwszego bana za nic, to jeszcze poprawiles drugim kompletnie bezpodstawnie, wez wyluzuj albo przestan byc adminem, bo to jest zenada co robisz
nie wydaje mi sie zebym byl dla Ciebie kolega wiec si ekontroluj troszke:]
SID: 0:0:17358658 Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Gru 2010 Posty: 439 Skąd: Stolica
Wysłany: 2011-03-09, 00:00 Re: ban na tydzien nie wiem za co
aiye napisał/a:
dostalem bana kilka minut temu za brak gry tp na 5 min od uzytkownika ss Szewa...
[...]
koles nie dosc, ze dales mi pierwszego bana za nic
Masz odpowiedź w pierwszym zdaniu. Jeśli nie wiesz dalej co to "Brak gry TP" to lepiej nie wchodź na serwer, albo przeczytaj regulamin, wydrukuj sobie i powieś nad monitorem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.