Wysłany: 2009-08-30, 22:28 Ban... Nic nie zrobilem i nawet nie podano powodu
A wiec dostałem bana i nie wiem dlaczego bo nawet nie podano powodu ani nie czitowałem ani nic takiego .... nawet nie wyzwałem nikogo. Bana dostałem od admina B^B. Proszę o unbana bo to jest perm a mam steama wiec dostałem na STEAM ID. Proszę o szybką reakcje i z góry dziekuję. Wybaczcie ale nie wiem jakie sa szczególy bo nie wiem jak je sprawdzic... moj nick w cs na ktorym CIAGLE gram to KeKe
KeKe, dostałeś bana na konsoli. Z tego co wiem to z serwera robisz sobie "czat" wraz z Wiesniaczka i pietrkiem. To nie jest miejsce na pogaduchy, tylko do gry. Wnerwiacie tym wielu ludzi i blokujecie sloty.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
z tego co pamietam to w tedy sobie poprostu gralem a pietrek byl w innej druzynie wiec nie mialem zbytnio z kim gadac i nagle patrze a tu bana wiec jestem niemile zaskoczony
z tego co pamietam to w tedy sobie poprostu gralem a pietrek byl w innej druzynie wiec nie mialem zbytnio z kim gadac i nagle patrze a tu bana wiec jestem niemile zaskoczony
Ta, ale to o czym ja wspominam bo dzialo sie wczesniej ...
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.