Wysłany: 2011-06-02, 19:18 Ban niesłuszny od Paradise
Cytat:
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez Admina: Paradise
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Serwer.Slupsk.pl
[AMXBans] Powod: 'Czitowanie'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBans] Twoje IP: '88.156.21.76'
[AMXBans] ===============================================
*** Wolno raszowac ***
ADHD_piotras dropped
ADHD_piotras opuscil gre
Banczo killed Widi with ak47
Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.
Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz
Witam, gram na serwerze dosyć długi czas i dostałem go niesłusznie, bo żadnego czita nie mam. Lubię ten serwer, więc nie chcę szukać następnego, tak więc fajnie by było, jakbyście mnie odbanowali.
PS: Jeżeli temat zawiera jakieś błędy niezgodne z regulaminem, to proszę o kontakt, to je poprawię.
PPS: Czy mógłbym się dowiedzieć, gdzie znajdę demko z nagraniem świadczącym o tym, że miałem haxy jakieś?
SID: 0:0:17358658 Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Gru 2010 Posty: 439 Skąd: Stolica
Wysłany: 2011-06-02, 19:25
Paradise mógł wcisnąć zły guzik (przeskoczyła mu lista), często się to zdarza. Link, a raczej stronkę do demka ma Battle. Poczekaj trochę. Jeśli nie czitowałeś to wszystko będzie dobrze
Viti, sam po pytaniu odemnie "czemu nie grasz" odpowiadałeś, ze się uczysz, bo chcesz zaliczyć egzaminy. Także mnie teraz też powinieneś zrozumieć. Poza tym robiłem ostatnio reinstal csa i nie mam modeli z nuke wiec nie mogę tez obejrzeć dema. Wydaje mi się, że to jest to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.