[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina BATTLE.
[AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 11 godzin , 7 minut i 33 sekund bana.
[AMXBans] Zbanowany Nick : Viceroy
[AMXBans] Powod : ' Ty takze bot jestes : ) '
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Serwer.Slupsk.pl
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 22931525 '
[AMXBans] Twoje IP : ' 88.156.197.184 '
[AMXBans] =======================================
Przyznam sie mowilem ze jest BOT ale czy to az takie obrazliwe slowo? tym bardziej ze on do mnie tez tak mowil i dal mi bana na tydzien ... Nie wiem czy chcial sie pochwalic adminem czy udowodnic mi, ze jest lepszy ale prosil bym o UB albo o skrocenie bana. Z gory dzieki i Przepraszam admina BATLLE.
Nie skończyło się kolego na "bocie", poleciały inne bardziej obraźliwe słowa (screenów niestety nie zrobiłem, a szkoda bo w logach nic się nie uwieczniło). I za to co powiedziałeś przez mikro, czytuję "pizduś je***y który podjarał się admem" masz już tutaj pograne. Dziękuję dobranoc, proszę się rozejść.
Mały edit jeszcze:
Sunline napisał/a:
Nie wiem czy chcial sie pochwalic adminem czy udowodnic mi, ze jest lepszy ale prosil bym o UB albo o skrocenie bana.
Nie, nie chciałem, chciałem tylko w spokoju sprawdzić czy antyrasz działa, no ale Ty mi to nie umożliwiłeś i dodatkowo na wieczór podniosłeś ciśnienie..
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.