Wysłany: 2011-07-10, 20:42 Ban perm za siedzenie na VT Pan Rasputin
Witam mam mały problem z panem adminem, który moim zdaniem nie jest kompetentnym adminem.
Czemu?? dlatego iż bez ostrzeżenia dostałem perma za to że rozmawiałem z Datą, ShadoW* na VT -_- hmm perm za to?? czuje się potraktowany jak haxor -_- wydaje mnie się że wystarczyło by upomnienie lub kick a nie ban permanentny hmm czy nier mam racji??
Gram czysto i nie oszukuje zresztą już byłem sprawdzany:) SS zrobił mi Lukaszenko.
Prosze o odbanowanie
Ostatnio zmieniony przez Duchu 2011-07-10, 20:55, w całości zmieniany 1 raz
Słyszałem o tej całej sytuacji po czasie. Viti wciąż powtarzał, że lubi grać uczciwie - owszem, zgadzam się z tym, ale za małe głupie info jeszcze pewnie nie dokładne, bo jak wszystkim wiadomo tylko admini mogą sprawdzać graczy z przeciwnej drużyny także według mnie nie powinien dostać perma. Najpierw chociaż jakieś upomnienie, że może to grozić banem czy kickiem, ale nie perm :P Doskonale wiem, że dalej będziesz podtrzymywał swoje zdanie Viti, ale może jednak zredukujesz bana do nie wiem np. 2h na początek. Duch i ShadoW* to dwóch jak najbardziej ogarniętych graczy i nie warto za taką akcje ich permanentnie banować. Takie jest moje zdanie.
SID: 0:0:17358658 Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Gru 2010 Posty: 439 Skąd: Stolica
Wysłany: 2011-07-10, 21:08
To dajcie że po śmierci robi się cały czarny ekran, tak jak robią na mixach, wtedy problemów nie będzie.
Co do VT, jak byli w przeciwnych drużynach to w sumie ban słuszny.
--------------------
lukipuki Admin TeamPlay lukaszenko aka ukson
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-07-10, 23:02
No tak robiłem i nic nie było - czysty. Co do infa, można... bo każdemu zdarzyło się, że sobie pogadał i podpowiadać. Ale też bez przesady, od razu mówię. Perm za dużo jak dla mnie. Ale to już zdecydują starsi.
Wieszcz napisał/a:
To dajcie że po śmierci robi się cały czarny ekran, tak jak robią na mixach, wtedy problemów nie będzie.
Gdybym po rundzie dostał czarnego, to bym odrazu z serwa wyszedł.
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
fadetoblack nie w chodzi w grę w tedy w ogolę nikt by tam nie grał. Co do tematu dla mnie perm bez sensu nie możesz mu zabronić siedzieć z kolegami na vt.
Z tym że nie dawałem ani razu infa i nikt nie dawał infa gdzie kto jest :) ShadoW* po prostu powiedział u siebie w team by ktoś tez poszedł na 1dynke jak graliśmy tuskana wiedz wiedziałem ze 1 jest pusta i się z tego śmiałem ze przypadkowo ShadoW* dal mi info. Powiedziałem w swoim teamie czyli w terro ze lecimy na 1 bo ShadoW* się sprzedał że jest pusta mówiąc to się śmiałem ale szczena mi opadła jak wyświetlił mi się komunikat o permie
Jak dla mnie to na pewno nie perm przy takich okolicznosciach. Viti, przemów i odbanujmy chlopaka jesli ta wersja jest pelna i prawdziwa, bo szkoda zeby nie gral.
Moze i ban sluszny jesli byli w przeciwnych teamach, ale ile razy ktos z adminow na adminsayu cos podpowiedzial... Jak to sie nie zdarza cały czas to odpuscmy. Nie o to w tej grze chodzi.
Prosił bym o wyrozumiałość ze strony Rasputina i odbanowanie mnie jak najszybciej bo niestety nie zawsze mam tyle wolnego by pograć w cs'a mam 23 lata i sam się utrzymuje w Warszawie więc uwierzcie ze mam bardzo dużo pracy ;/
Duchu i pan panie Shadow...
Wstyd mi za Was, tyle Wam napiszę.. Ktoś powyżej napisał, że jesteście ogarnięci. Myślę, że obaj dajecie sobie doskonale radę i bez takiego głupiego podpowiadania sobie na VT, czyż nie??
No to po co to?? I spiny jakieś z Witkiem...
Niepotrzebne to.
- bo ingerencja innych programow w CS to jest oszukiawanie... i miej to na uwadze
(zobacze nast razem ze masz dobre info to poleci ban za WH i wtedy juz nie bedzie pUaczu)
dziwi mnie tylko to ze jak powiedzialem jednemu z adminow ze tez z nimi siedzi na VT to sie tego wyparł... no ale tak czasami bywa
kiedys juz byla jazda z VT i tez dalem permy i kara ulegla zmniejszeniu - tym razem tez by tak bylo.... tylko nie wiem który zajeb**ty ADMIN dal UB na serwie
i chciałbym zapytać któren z administracji dał UB w sprawie w której nie może dawać UB???
nie jest problem zeby Bartu sprawdził w logach....
jesli ban jest niesluszny to gracz pisze na forum skarge/zazalenie i wtedy razem sie nad tym zastanawiamy, a nie jakis "szczur" za plecami daj UB (taka prawda)
Mik0 napisał/a:
Moze i ban sluszny jesli byli w przeciwnych teamach
Mik0, inaczej bym bana nie dal....
tak wspominam ta mape gdzie gralismy.. i mialem taka akcje ze zabilem typa na pochylni i szedlem klasc pake... po cichaczu przechodze od srodka zeby zrobic CT w ciula... ale nic z tego. dostaje HE z d**py - i pozniej to jest ten fart... ta
UB leci... i Duchu, miej na uwadze ze to jest oszukiwanie.... takie siedzenie caly czas i sluchanie co mowia przeciwnicy...
mnie o wyrozumialosc nie prosc tylko zastanow sie jak czuja sie Ci ktorzy nadal ucza sie w to grac ale i tak nie maja szans - bo ktos ma tego "farta"
i chciałbym zapytać któren z administracji dał UB w sprawie w której nie może dawać UB???
nie jest problem zeby Bartu sprawdził w logach....
jesli ban jest niesluszny to gracz pisze na forum skarge/zazalenie i wtedy razem sie nad tym zastanawiamy, a nie jakis "szczur" za plecami daj UB (taka prawda)
Co do tego to we wcześniejszym regulaminie była o tym wzmianka, ale teraz nie ma i ode mnie takie info na przyszłość do wszystkich - ściąganie bana, "bo to mój kolega", "bo on nic nie ma" i miliony innych powodów bez wyjaśnienia zakończą się odebraniem uprawnień, od tego jest forum a nie że admin sobie odbanowywuje kogoś na własną rękę.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.