dostałem bana na 4h tak o bez niczego, a przyczyna była podana.. "prostu wujek" nie rozumeim tego. o co chodzi? sobota wieczór usk mnie banuje za nic.. dzieki :)))
nie wiem nie ogarniam trochę, chyba każdy ma swoje ip niepowtarzalne?? skoro on mial takie samo ip to co to oznacza jak to możliwe??? i czy ban zaslżony??
możesz mi to wyjaśnic bo nie rozumiem i jeżeli niezasłużony to prosilbym o anulowanie bo staram się trzymac jakiś poziom kultury i nie chce go mieć :)
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-04-18, 09:39
ja byłem na serwie wtedy i wujek chyba miał dostać bana ale zwiał szybko i pewnie cyferki przeskoczyły na Ciebie a Usk nie zauważył i dostałeś bana a ip mogli byście mieć takie same i nic poza wspólnym banem chyba by sie nie stało ;)
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.