Gram w CS-a od początku istnienia, dzisiaj grając na tym serwerze admin "Mokrot" dał mi bana i oskarżył o wh, nie zgadzam się z tą decyzją, nie wiem na jakiej podstawie ten ban.
Gram na steam-ie a z tego co wiem to na tylko na non-steam można użyć czitów?
Pozdrawiam i mam nadzieję, że prośba o odbanowanie będzie wysłuchana ...
Mokrot
Spójrz na to, co ja widziałem na tym demie, jak gość skacze za skrzynką, zauważyłem, więc oddałem 1 strzał, nie trafiłem, widzę 2 raz skoczył, więc 2 strzał.
Nigdy bym sobie nie zadawał tyle trudu, aby rejestrować się tu, jeżeli nie miałbym racji.
Jeżeli nie zauważysz tego co ja, oglądnij w zwolnionym tempie.
Nigdy nie używałem "dopalaczy", bo po pierwsze mnie to nie bawi, po drugie nie są mi potrzebne.
Jeszcze raz przychylam się do prośby o odbanowanie.
jak wyjaśnisz moja kamperke za skrzynia i twoje skanowanie na mapie de_train? nie miales prawa mnie widziec i to nie jeden raz ;) a uwież są ,bez urazy, boty które myślą że jak się zarejestrują to odrazu dostaną unbana...
A tak wogóle to ja nie jestem idiotą któryby Cię zbanował bezpodstawnie...
Grasz już trochę w CS jak się domyślam, ale zapytam: używasz do grania tylko oczu?
Ja używam przede wszystkim słuchu, jakbyś mnie więcej oglądał, a nie nagrywał bezpodstawne demo, dostrzegłbyś, że często się skradam, aby usłyszeć choćby najmniejszy krok, wystrzał czy zmianę na nóż (uwierz mi, że to słychać). Pograj trochę na serwerach z gungame, to się trochę nauczysz odróżniać dźwięki mapy od graczy. Gram na wypasionym sprzęcie dźwiękowym, co dla mnie daje dźwięk przestrzenny.
Kolejną rzeczą jest to, iż na każdej mapie są newralgiczne miejsca, gdzie kamperzy lubią przesiadywać (pooglądaj czasami ludzi na spectatorze).
Nie mam zamiaru się kłócić, ale postępując tak z ludźmi, którzy lepiej grają od Ciebie, nigdy serwer nie zdobędzie dobrego imienia, a wręcz przeciwnie. Jeżeli chcesz, aby grali sami cheaterzy, co jak tylko nie ma adminów, czynią, to proszę bardzo. Gdybyś miał okazję przeglądać logi serwera, przejrzyj te jak wyzywam cheaterów, nie mogąc normalnie grać.
Banując ludzi za "widzi mi się" na pewno uznania nie zdobędziesz.
Nie proszę już o unban, bo mi przestało zależeć. Chciałbym tylko Ci wytłumaczyć, że są lepsi gracze od Ciebie, banami ich nie pokonasz ...
Grasz już trochę w CS jak się domyślam, ale zapytam: używasz do grania tylko oczu?
Ja używam przede wszystkim słuchu, jakbyś mnie więcej oglądał, a nie nagrywał bezpodstawne demo, dostrzegłbyś, że często się skradam, aby usłyszeć choćby najmniejszy krok, wystrzał czy zmianę na nóż (uwierz mi, że to słychać). Pograj trochę na serwerach z gungame, to się trochę nauczysz odróżniać dźwięki mapy od graczy. Gram na wypasionym sprzęcie dźwiękowym, co dla mnie daje dźwięk przestrzenny.
Kolejną rzeczą jest to, iż na każdej mapie są newralgiczne miejsca, gdzie kamperzy lubią przesiadywać (pooglądaj czasami ludzi na spectatorze).
Nie mam zamiaru się kłócić, ale postępując tak z ludźmi, którzy lepiej grają od Ciebie, nigdy serwer nie zdobędzie dobrego imienia, a wręcz przeciwnie. Jeżeli chcesz, aby grali sami cheaterzy, co jak tylko nie ma adminów, czynią, to proszę bardzo. Gdybyś miał okazję przeglądać logi serwera, przejrzyj te jak wyzywam cheaterów, nie mogąc normalnie grać.
Banując ludzi za "widzi mi się" na pewno uznania nie zdobędziesz.
Nie proszę już o unban, bo mi przestało zależeć. Chciałbym tylko Ci wytłumaczyć, że są lepsi gracze od Ciebie, banami ich nie pokonasz ...
Pozdrawiam
Łukasz Todryk
Kolego cos ci sie pomylilo jak ty lepiej odemnie grasz to ja jestem aniolkiem w aureoli...
a wracajac do tematu skoro ci nie zalezy to powiem grzecznie wy***rdalaj ;]
Wysłany: 2009-04-09, 21:29
admin to jakis niesamowity koles
nie widzisz jak koles ktorego nagrales widzi w lunecie jak cs_king podskakuje?
gdy wychodzil nawet nie patrzal w tamto miejsce,a gdy koles podskoczyl to go zauwazyl i zaczal strzelac to chyba normalne
pozatym jezeli ma wallhacka to 99,9 % ze ma na flesha ,a w takim wypadku sie przed nim nie odwraca
znawca x100
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.