Chciałem się odnieść do powyższego bana.
Graliśmy na de_inferno i chciałem uciec do domku w pewnym momencie a jakiś gracz mnie zablokował.
A wiadomo jak to jest ,że nie możemy przejść bo ktoś blokuje.
Więc napisałem w say'u do gracza (nie wiedziałem jakiego) : dzięki ty kurvo !
No i ukazał się say Qbuss'a : "papa"
No to myślałem ,żę spada na chatę. Piszę "narazie"
A po chwili ukazał się ban ! I nie wiem za co skoro nie wiedziałem ,że to Qbuss mnie zblokował. W dodatku to admin i powinien być fear do pozostałych graczy ;(
Nie wiem kto winny, ale ja się czuje poszkodowany lekko, gdyby to był ban na 30min czy 5min to bym zrozumiał. Nie chciałem również obrazić osoby. Po prostu się zdenerwowałem i się w say wyładowałem
To co napisał Invisible to wszystko prawda z jednym małym ale. Ja byłem w domku gdzie mnie atakowało terro i chciałem uciec. Każdy doświadczony gracz wie, że w tym przejściu nie zmieszczą się dwaj gracze w związku z tym obaj siebie wzajemnie zablokowaliśmy. Zginęliśmy właściwie razem bo mnie w końcu terro dorwało, a Invisible zginął od granata. To tyle słowem wstępu.
Zaraz po tym zobaczyłem, że napisał to co napisał. Kto gra na serwerze ten wie, że chamstwa nie znoszę a takie teksty potępiam i wlepiam bany - 10h to i tak mało. I uwierzcie mi, że nie miało tu właściwie żadnego znaczenia, że napisał to do mnie. Na serwerze ma panować przyjazna atmosfera i ja staram się tego pilnować.
10h to nie wieczność, dzisiaj sobie odpoczniesz i przemyślisz czy to co napisałeś było ok. Jeżeli natomiast inni uważają, że za tego typu tekst wlepiłem zbyt surową karę, to go odbanujcie. SIDa podał.
Mokrot ; ] Gdybyśmy mieli dawać bana za każde przekleństwo i pewnie takie kary jakie Ty uważasz za słuszne ; ] to na serwerze TP większość graczy by nie grała z adminami włącznie. Gdyby akurat nie "spotkał się" na tej mapie z Qbussiem tylko innym graczem ban pewnie byłby mniejszy albo w ogóle by nie było. Jeszcze jedna uwaga; ] Admin wcale nie zasługuje na więcej szacunku od innych graczy, zasługuje na tyle ile każdy inny gracz moim zdaniem, a to, że ktoś ma admina nie powinno wpływać na jakieś szczególne traktowanie. Także jeszcze raz napisze, że ban słuszny ( jeszcze przed tym powinno być upomnienie ; ), ale 10h to zdecydowanie za dużo - koleś ma cały dzień grania z głowy.
Ja staram się upominać, a jeśli koleś idzie w zaparte to gag jeśli klnie, jeśli obraża to kick i w końcu ban jeśli idzie w zaparte. To tyle ode mnie.
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-04-09, 20:31
10 h moim zdaniem to za dużo ja bym dał kicka albo bana na 5 min żeby ochłoną co do specjalnego traktowania adma hmm moim zadniem powinien mieć więcej szacunku ale wszystko w granicach rozsądku :)
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Już po ptakach. Qbuss ma rację. Powinienem się odność z szacunkiem do graczy.
Więc bardzo przepraszam za osobistą obrazę. Doszłem do wniosku ,że ban był słuszny.
--------------------
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.