Wysłany: 2011-06-17, 20:10 Ban Za Darmo ..... SS'y
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Ultimate SS.
[AMXBans] You are permanently banned.
[AMXBans] Banned Nickname : P^R^Z^E^M^A^S^S
[AMXBans] Reason : ' Wrzuc '
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Serwer.Slupsk.pl
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 70521728 '
[AMXBans] Your IP : ' 81.190.136.115 '
[AMXBans] ======================================
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
PS. Wlasnie widzicie jakiego macie dobrego ADMA banuje za nic doslownie , dostanie 4 headshoty pod zad i mowi ze mam aima .... i jeszcze do tego mowi ze mam jakis dziwny celowniki .... zalosne to jest . Cytuje "czemu taki dziwny celownik?" .....
Ty nie komentuj tutaj ;] swoje zrobileś wrzuciles teraz czekac na decyzje... durny offtop zostaw da siebie bo nic nie wnosisz do tematu jedynie grabisz sobie ;]] a wydaje mi się ze jeszcze na to za wszczesnie ;]
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
Ty nie komentuj tutaj ;] swoje zrobileś wrzuciles teraz czekac na decyzje... durny offtop zostaw da siebie bo nic nie wnosisz do tematu jedynie grabisz sobie ;]] a wydaje mi się ze jeszcze na to za wszczesnie ;]
Spoko spoko nie grabie sobie tylko stwierdzam fakty jakie sa , i nie mowie nic na twoj temat tylko na qwerty bo banuje zadarmo i dlatego macie mniej osob na serrvie , jak ja gralem dzis to polecialo chyba , zeby nie sklamac z 6 7 banow wiec wiesz .... i zcekam tylko na odpowiedz czy odbanujecie mnie czy nie ..... bo ja nie jestem nowy na servie tylko jestem nowy na waszej strnie :) wiec ja nie grabie sobie tylko mowie , ale jak Cie obrazilem to Przepraszam ;]]] juz nie bende :D
PROSZE O UNBANA ;P
PS. Nie offtopuje :))
Spoko spoko nie grabie sobie tylko stwierdzam fakty jakie sa , i nie mowie nic na twoj temat tylko na qwerty bo banuje zadarmo i dlatego macie mniej osob na serrvie , jak ja gralem dzis to polecialo chyba , zeby nie sklamac z 6 7 banow wiec wiesz .... i zcekam tylko na odpowiedz czy odbanujecie mnie czy nie ..... bo ja nie jestem nowy na servie tylko jestem nowy na waszej strnie :) wiec ja nie grabie sobie tylko mowie , ale jak Cie obrazilem to Przepraszam ;]]] juz nie bende :D
PROSZE O UNBANA ;P
Zbanować cię może nawet i 10 razy za darmo ... dostałeś SS,y i już a ty już plujesz się nie potrzebnie o tego bana SS,y twe są czyste więc cierpliwie czekaj na odbanowanie a nie offtopuj.
PROSZE O UNBANA ;P
I ty chlopie masz 22 lata? Chyba zmien 2 na jedynke na poczatku albo zainwestuj w slownik.
PROSZE O UNBANA ;P
Tyle banów, a jako jedyny wrzuciłeś od wczoraj ss. Więc 5 czy 6 było trafionych....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.