bo nie dalbys rady patyku =c
czekam na wyjasnienie tego bana hehee.
trzy konta na forum, pierwszego bartu nie potrafil odbanowac tzn nie moglem pisac posotw, a na drugim od Ciebie dostalem 3 warny za nic, i poowd warnow 'nie chce mi sie czytac Twoich postow' takze wiesz zi@
trzy konta na forum, pierwszego bartu nie potrafil odbanowac tzn nie moglem pisac posotw, a na drugim od Ciebie dostalem 3 warny za nic, i poowd warnow 'nie chce mi sie czytac Twoich postow' takze wiesz zi@
pisznaforum napisał/a:
czekam na wyjasnienie tego bana hehee.
pisznaforum napisał/a:
Przyczyna: 'ban z BL bedzie Cie przesladowal... 123 pisz na forum
to ze ty jestes ujemny nie oznacza ze mozesz z kogos robic minusa....
nie traktuj mnie jak debila bo nie chce brzydkich slow uzywac chlopaku
no właśnie, Twój zasób słów jest taki słaby, że gdy ktoś Cię obraża, to jedyne co potrafisz napisać to brzydkie słowo, eh przykre, pewnie chłopaczyna po zawodówce
no bana na blu nie mam, więc nie wiem za co ten ban, najlepiej to Ty już nic tu nie pisz, wole poczekać na bartu
zreszta ta dyskusja nie ma znaczenia... masz bana tfg/forest/msi/marcin/1903e09sciany na BL na starym SIDzie i kropka
myslisz ze zmienisz SID i basta???
zapomnij chlopaku
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
proponuje ZAMKNĄĆ temat, sprawa jest jasna - BAN NA BL = BAN NA SŁUPSKU !
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.