Dostałem bana, choć byłem czysty i gralem normalnie a jednak admin : eszesz konsekwentnie dał mi bana najpierw na 1 h a teraz na tydzien Bez powodu, prosze o demko w ktorym widac ze czituje, no chyba ze na tym serwerze bany sie dostaje w nagrode za fragi... eszesz opamietaj sie bo pójdziesz do pielka... choc ci tego nie zycze ]:->
@@edit mokrot:
Jeżeli temat was niedotyczy nie wypowiadać Się bo będą leciały warny.!
-------------------- wiara, nadzieja, miłość,
Ostatnio zmieniony przez MoKrOt ;] 2009-09-06, 17:47, w całości zmieniany 1 raz
eszesz opamietaj sie bo pójdziesz do pielka... choc ci tego nie zycze ]:->
cW1 Chłopie z takimi tekstami daleko nie zajdziesz!
wierzacy napisał/a:
chyba ze na tym serwerze bany sie dostaje w nagrode za fragi...
cW2 Jednym słowem "żal" napewno nie na tym serwerze
wierzacy napisał/a:
Dostałem bana, choć byłem czysty i gralem normalnie a jednak admin : eszesz konsekwentnie dał mi bana najpierw na 1 h a teraz na tydzien Bez powodu, prosze o demko w ktorym widac ze czituje
cW3 eszesz nie napisał w tym powodzie ,że "czitujesz" ciesz się że nie perm
wierzacy napisał/a:
eszesz opamietaj sie
I po cW4 Nie tym tonem chłopaczku do admina!
Myślę zę powinienen się wypowiedzieć w tej sprawie bartu223
Ciesz sie ze trafiles na mnie, ostrzegałem po kilka razy nawet gaga dostałeś, kicka, jednogodzinnego bana, a jak dałem ci kolejnego na dluzej to przyszedłeś skarge napisać?? Ogarnij sie koleś! Ja jestem cierpliwy ale widać ty jesteś jakiś wyjątkowy skoro zarobiłeś ode mnie bana za zachowanie, które rzadko daje. Btw, mogłem destroyeda nie powstrzymywać to wyleciałbyś na o wiele dłuższy czas.
Wysłany: 2009-09-06, 18:55
wierzacy,
koles po co wq piszesz skarge eszesz, Cie kilkakrotnie ostrzegał a ty dalej swoje własnie tak jak eszesz, napisał masz szczescie ze ja Ci nie dałem tego bana
temat CLOSE
--------------------
Pozdło DestłoYed
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.