[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez Admina: n3m0
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Serwer.Slupsk.pl
[AMXBans] Powod: 'txt'
[AMXBans] Dlugosc bana: '3 godzin'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBans] Twoje IP: '88.156.105.246'
[AMXBans] ========================================
nie składam skargi ale prosze o odbanowanie mnie. Ja wiadomo imp ma teleportacje na nożu i czasami zdarzy się wejść na txt ale zejść z niego się nie da.. jak widzicie kogoś na txt to nie banować od razu wystarczy zgładzić i upomnieć jak się to bd powtarzało to dopiero bana dać :)
podczas teleportacji może wywalić na txt :) nie raz tak miałem, było minęło ale proszę nie banować na przyszłość :) bo to nie moja wina jak wybija na txt
Wysłany: 2011-07-29, 11:42
No, admin, a nie wie że tak można, jezu -.-
Ja wiem, że tak można. Można przypadkowo, a DAM!AN3k bardzo często używa teleportacji, tak więc mógł przez przypadek tam trafić :F Więc przyznaję rację DAM!ANk'owi .
Ja wiem, że tak można. Można przypadkowo, a DAM!AN3k bardzo często używa teleportacji, tak więc mógł przez przypadek tam trafić :F Więc przyznaję rację DAM!ANk'owi .
to nie kosiciol wiec nie jezuj mi tu...
co do dachu to kazdy admin wie ze to jest txt.... a ze ktos "przypadkowo" tam sie znajdzie to mozliwe ze i tak moze byc
ale czy w waszym mniemaniu admin ma zapytac wrozki semiry o to czy Ty tam jestes z przypadku czy celowo.... czy moze ma napisac do Cb oficjalne zapytanie i wkleic 3 foty + paszport polsatu???
wpadasz na dach to uciekaj z tego miejsca najszybciej jak sie da, a nie tam siedzisz i karasz...
Ban slyszny aczkolwiek tak jak pisze... widocznie musiales tam "siedziec" - bo za wpadl wypadl raczej bys "przerwy" nie dostal
Kalosz, juz Cie lubie
ZAMYKAM
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.