Chłopcze, ślepy czy co ? Nie widzisz odpowiedniego działu do takich skarg ? Jak ma demko, to jest ban z uzasadnieniem.
Bartu chyba cię zaskocze ale nie ma demko !
Skad wiesz, gadales z nim ?
Nie ale myśle że chcąc wybronić się z tej sytuacji pokazał by dawno, jeśli ma dowód to niech pokarze da link ! Lub gdzieś umieści i spójrz na ankietke ! A Jeśli nie ma demka niech odbanuje :)
Każdy ma obowiązek nagrywać demka, Admin czy nie, aby potem nie było takich postów jak ten, a ankieta tfg nie odberze Admina. to od Battle zależy.
Ja przed zbanowaniem upewniam sie czy dana osoba ma haxy czy nie, a w razie wątpliwości oglądam nagrane demo które jest dowodem.
Jeśli ktoś myśli, że wejdzie se na czitach>dostanie bana>napisze skarge idąc w zaparte dostanie unban to sie myli.
Z tego co pamiętam z US to Adm miał udowodnić dając demo, w innym wypadku był unban i kosz
Elo dostałem właśnie za nic podobno śpiewałem przez micro all time, ale nawet micro nie mam zal... i nie jestem neonowcem dekle! banujac mnie ograniczacie dostep calej sieci internet union!! 20000 kompow zostalo bez serwera slupsk na 4 godziny pozdrawiam was... dzwonie do UKE!
hahahahahahaha typje, ogarnij sie i wroc ok ? Myslisz ze kogos to interesuje ze ktos Cie zbanowal na jakims tam serwerze ? Cos Ci sie nie podoba to zmien serwer.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.