Gram w CS'a na tym serwerze od piątkowego wieczoru (albo i sobotniego poranka). Nie gram dobrze i mi z tym dobrze. Jednak nie używam czitów, nigdy (chociaż kilka razy miałem ochotę się tym pobawić). Dzisiaj, dosłownie przed chwilą dostałem bana za: "nie wracaj tu masz bana !".
Wychodzi na to, że bana dostałem za to, że dostałem bana. Hm.. ciekawe, przypuszczam, że może chodzić o czity, dlatego wcześniej o nich napisałem, gdyż dostałem 5 screenów i kicka. ^^
No, to jak już nie miałem tych czitów, tylko po prostu poszczęściło mi się z kilkoma noobkami takimi jak ja, to fajnie by było gdyby ban został zdjęty.
A, no tak. Dobrze by było zrobić to szybko, bardzo dobrze. :) Ewentualnie napisać, dlaczego nie zostanie on zdjęty, wtedy postawie kontrargumenty i tak dalej i tak dalej.
Pozdrawiam Gardi ^^ (na serwerze " d-.-b", co wcale nie znaczy "db" tylko to taka minka jest gościa z słuchawkami na uszach xD).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.