Wysłany: 2009-12-25, 16:12 Ban..Znowu :/
OssToPL za co od Ciebie teraz dostałem bana? Mozesz mi powiedzieć? Bo wk***ia mnie już dostawanie bana za nic.
[ Dodano: 2009-12-25, 16:13 ]
Szczegóły bana
Gracz C.A.C.Y
Typ bana SteamID i/lub adres IP
SteamID SteamID nie znane
Adres IP 89.79.149.210
Zbanowany 25-12-2009 - 07:09
długość bana Na zawsze
Wygasa Nie wiadomo.
Powód Czitujesz
Zbanowany przez admina OssToPL ()
Zbanowany na serwerze Serwer Slupsk #2 [Diablo Mod]
Poprzednie bany 0
WH od razu rozpoczelem wgrywać demko na ''speedy'' wiedziałem ze po chamsku wejdziesz. normalna osoba nie wychodzi od razu z celownikiem na przeciwniku z za ściany http://www.speedyshare.com/files/19969179/cacy.dem pod koniec zobaczył ze jestem na specu i wyłączył
Wysłany: 2009-12-25, 16:26
Raz wyszedłem z celownikiem akurat na niego i juz dostaje permanenta i odrazu zę mam wh?? A ile razy ja wychodze z za ściany i dostaje banieodrazu? I nic jakos nie płacze. A to zę ja akurat miałem raz farta i tak mi sie udało to nie znaczt że jestem je***ym cheaterem. Pozatym jak sie ma słuchawki na maksa to też sie wiele słyszy.
Od dwóch map widziałem zę jesteś na specu :) Ale szkoda mi sie już z wami kłucić bo banujecie tak naprawde tych co grają normalnie a inni za***rdalaja z wh aimami itp ale to wasi koledzy wiec nie maja banów :) Ale pozostawie tobie decyzje unbanujesz fajnie. Nie to szkoda. Ale ja mam juz dość takich sytuacji. Bo człowiek gra normalnie a wy szukacie bóg wie czego. od tak nie byłem 30 w ranku ogólnym :) Ale dobra pozdro miło było narazie.
Wysłany: 2009-12-25, 16:31
Coo?! Żal mi juz nawet tego czytac..Nie mam ządnych cheatów. I nie zamierzam sie już tłumaczyć. Bo Szkoda gadać. Wy macie jakis swój swiat i jak ktoś jest w miare dobry to odrazu dostje bana za nic.
Wysłany: 2009-12-25, 16:34
Nie wcale. Ostatnim razem jak dostałem bana to chyba wam mówiłem ze za bardzo mi zależy by tu grać by grać na jakis durnych cheatach dla dzieci neo. I dostać bana. Wiec nie bym był idota żeby znowu wypracowany lvl tracić przez głupie cheaty i bana.
Ja demko oglądałem na moje unbana nie powinno być suchawki są dobre ale to jednak nie to samo co info od boga pomagają grać ale za razem nie czynią cię bogiem który gra bez ścian
Wybaczcie że się wtrącam ale ten gościu mnie powala
Wiecie nie tylko po korkach można rozpoznać ale jest też coś takiego jak przeładowanie i to też można usłyszeć aczkolwiek nie będę się kłócił że jest czysty
on już wcześniej miał bana za to samo od dont killa ale kill nie zrobił screenów, a cacy zdradził się ta ostatnia runda na demku według mnie temat chyba już do zamknięcia.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.