Serwer Słupsk :: Serwery Counter-Strike :: CS :: AMXX :: HLDS :: Grafika ::

Zamknięty przez: Battle
2012-02-15, 14:56
Bartek
Autor Wiadomość
 Bartekk 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2012-02-12, 22:52   

Dobra spoko, ja Ciebie pierwszy raz dopiero wczoraj zauważyłem..
Od wakacji można powiedzieć, że na serwie jestem praktycznie codziennie.
Nie mam co chwile celowego TK, dużo jest przypadków, a jak ktoś nie gra TP to jakoś wyciągam z tego wnioski, bo to się nie powtarza raz, dwa tylko nagminnie co denerwuje w trakcie gry a jak admina nie ma to co zrobić? Olać i przez takiego gościa dostawać w tyłek ? A co do tamtego kolesia na nuke, to wczoraj mnie przepraszał i dodał na steam oraz pucował mnie, Cycu i Xavaris'owi. A co do gry TP mało kto zwraca na to uwagę, a ja jako "szary" gracz bardzo często, kreuje i staram się sam pomóc innym w trakcie gry czego nie robisz większość adminów..

Chcę po prostu ogarnąć trochę ludzi by to było coś czym było kiedyś..
Jak nie dostane admina to trudno, będę grał tak jak grałem.

ViTi 
Użytkownik
D.R.E.

Informacje
SID: 0:1:31083451
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2012-02-12, 23:12   

Bartekk napisał/a:
Dobra spoko, ja Ciebie pierwszy raz dopiero wczoraj zauważyłem..
Od wakacji można powiedzieć, że na serwie jestem praktycznie codziennie.
Nie mam co chwile celowego TK, dużo jest przypadków, a jak ktoś nie gra TP to jakoś wyciągam z tego wnioski, bo to się nie powtarza raz, dwa tylko nagminnie co denerwuje w trakcie gry a jak admina nie ma to co zrobić? Olać i przez takiego gościa dostawać w tyłek ? A co do tamtego kolesia na nuke, to wczoraj mnie przepraszał i dodał na steam oraz pucował mnie, Cycu i Xavaris'owi. A co do gry TP mało kto zwraca na to uwagę, a ja jako "szary" gracz bardzo często, kreuje i staram się sam pomóc innym w trakcie gry czego nie robisz większość adminów..

Chcę po prostu ogarnąć trochę ludzi by to było coś czym było kiedyś..
Jak nie dostane admina to trudno, będę grał tak jak grałem.

chłopie prawie 99% co napisałeś wyzej to czysta głupota i stek bzdur

grałem dzisiaj na dd2 chwile (ping i lagi nie pozwalaja mi na normalna gre wiec nie poszalelem sobie)
pisalem nawet do mnie Voyer why zmieniam tak druzyny... ja mu na u@ napisalem ze ogladam - ogladałem Ciebie

moje wnioski:
1 - zero gry TP (czasem jakis przeblysk i infem na micro) a tak to skaczesz jak malpka bh (nie wiem czy skrypt/bind czy takie ogarniuete) i biegasz sam za fragiem
2 - placzesz do kogos ze juz na poczatku mapy sie chowa... chyba norma w TP
3 - jak drasnie cie granat rzucony od twoich z teamu to bijesz go celowo "za kare"

specjalnie patrzyłem jak grasz... i bany z innych serwerow potwierdzaja to ze nie grasz TP, atakujesz swoich

tyle... dobranoc

NIE NIE NIE

Bartekk 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2012-02-12, 23:20   

zero gry tp ? Ciągle daję info gdzie biegniemy, ludzie mnie zlewają, a Ty mówisz że to ja nie gram tp ? Raz zagrasz na ruski rok i krytyka. Pograłbyś trochę ze mną w teamie pod jakimś innym nickiem zmienił byś szybko zdanie. Karam kogoś gdy sobie naprawdę na to zasłużył. A bany z innych serwerów nie są przeze mnie bo ja nie grałem na żadnym z tych serwerów. I jak to co wyżej napisałem dla Ciebie jest stertą bzdur to ja nie wiem co by Cie zadowoliło.. Chyba całkowite "olanie" tej serwerowni.
3/4 co tu ludzi gra, nie ma mikrofonu i lata z bronią przed siebie gdzie się jej spodoba.. Ja bynajmniej mam jakiś cel związany z "adminem", a nie tylko "długo gram, to chcę".
Ostatnio zmieniony przez Bartekk 2012-02-12, 23:28, w całości zmieniany 1 raz  

ViTi 
Użytkownik
D.R.E.

Informacje
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2012-02-12, 23:28   

ty chyba k... zartujesz :mrgreen:
Bartekk napisał/a:
A bany z innych serwerów nie są przeze mnie bo ja nie grałem na żadnym z tych serwerów.

pies grał na twoim steamie...

Bartekk napisał/a:
"długo gram, to chcę"

nawet tego nie mozesz napisac... bo nie grasz dlugo.. pograsz to chciej

pograj troche kolego i pokaz ze sie mylimy (a jak uwazasz ze ja pisze glupoty to pobierz sobie demo z hltv z dzisiaj z dusta i ogladanij) :beer:

Bartekk 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2012-02-12, 23:30   

Koleś, obejrzałeś jedną mape.. Jak nie mam z kim grać gram sam proste nie ?
Nie jestem jedyny na tym steam i już to jest obgadane z H@. Gościu poczytaj..
Gram od wakacji, Paradise powinien to potwierdzić, Zocha jeszcze wtedy grała popytaj ludzi.. Szybko prawdy dociekniesz. Prawie 11 tysięcy fragów nie bije się w miesiąc.. Może powiedz jeszcze, że prawie 130h to jest mało.

ViTi 
Użytkownik
D.R.E.

Informacje
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2012-02-12, 23:42   

Bartekk napisał/a:
Koleś

to pisz do swoich ziomkow z piaskownicy kolego

Bartekk napisał/a:
Jak nie mam z kim grać gram sam proste nie ?

ty pewnie z tych co rzucają sami do siebie piłkę :mrgreen:

Bartekk napisał/a:
Nie jestem jedyny na tym steam

a ja edytowalem wymagania i wzor podania i z tego co pamietam to jest tam napisane:
- Posiadanie własnego (niewspółdzielonego) konta STEAM jako jeden z warunków

Bartekk napisał/a:
Gościu

nie jestem tu gościem lecz stałym bywalcem :mrgreen:

Bartekk napisał/a:
Może powiedz jeszcze, że prawie 130h to jest mało.

i to w H.. mało :mrgreen:
ja składałem podanie po 600h...

kolego popracuj najpierw troche.. poudzielaj sie (na forum tez) a pozniej pisz podania.

Bartekk 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2012-02-12, 23:45   

Psychostats nie nalicza godzin z całego "pobytu" na serwerze.. I już się nie wywyższaj bo jesteś starszy. I napisałem, że zostało to wyjaśnione z H@. Pograj na serwerze, ogarnij trochę to wszystko bo nie za często to widzę z Twojej strony. To, że kiedyś tak było mnie nie interesuje.. Liczy się teraz.. Tak jak Ty nie widzisz tego co ja robię na serwerze, tak ja nie widzę, że Ty mogłeś robić to kiedyś, oraz nie patrz tylko na mnie, popatrz na adminów którzy można powiedzieć tylko go mają by wejść raz wtedy kiedy się nic nie dzieje, a jak są potrzebni to nikogo nie ma i serwer pustoszeje przez odpalów. A jak piszę głupoty, nie odpisuj.

Więcej dla Ciebie nie mam nic do dodania, bo jak grochem o ścianę.

ViTi 
Użytkownik
D.R.E.

Informacje
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2012-02-13, 00:02   

nie wiem kto jest ścianą a kto groszkiem czy marchewką.
przeczytaj to co napisałem i co inni napisali - wyciągnij wsnioski (pokory u cb za grosz).

fakty przemawiają same za siebie

Bartekk napisał/a:
Tak jak Ty nie widzisz tego co ja robie na serwerze teraz, ja nie widzę, że Ty mogłeś robić to kiedys.

w tym rzecz ze widzialem... i to nie raz.
a nawiasem... widziałeś żeby Twoja mamuśka Cię urodziła... NIE... ale jakoś wiesz o tym :mrgreen:
------>google

Bartekk napisał/a:
Liczy się teraz..

teraz jest NIE i koniec dyskusji - trolisko nakarmione :beer:

Bartekk 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2012-02-13, 00:05   

Ciebie wcale na serwerze nie ma.
Powiedz może, że wchodzisz pod innym nickiem codziennie by specjalnie mnie poobserwować jak to ja nie gram TP.
Mi chodzi tylko o to, żeby ludzie co grają na serwerze grali wspólnie, a nie powodowali że każdy gra oddzielnie.
Jako iż ja gram codziennie na serwerze, to chciałbym też w pewien sposób "ogarnąć" ten bałagan co tam się zrobił.
Do tego kilka osób ciągle mi mówiło ostatnimi czasy bym złożył podanie o admina, "bo zasługuje".

Paradise tak napisał bo można powiedzieć zna mnie na co dzień i raz mu za skórę na steam zalazłem, bo ciągle pisałem, by wlazł bo jakiś odpał, albo mu du** trułem ( tak sądzę )Może i jestem arogancki, może dla tego, że wiem na co mnie stać a nie potrafię wykorzystać tego w danej chwili.
Ostatnio zmieniony przez Bartekk 2012-02-13, 06:53, w całości zmieniany 1 raz  

kuli 
Moderator

Informacje
SID: 0:1:21244138
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2012-02-13, 06:44   

ciekawa konfrontacja :) fajnie się to czyta ;p

RastaFarianin 
Zasłużeni
B^B^

Informacje
SID: 0:1:17760281
Wysłany: 2012-02-13, 17:43   

Telenowela ;-)

Battle 
Administrator

Informacje
SID: 0:1:10613320
Wysłany: 2012-02-15, 14:56   

Przyjęty, pisz na PW z danymi. Jak będzie to zobaczymy, ale pamiętaj że uprawnienia można szybciej stracić niż się je dostało ;-) Tym bardziej że teraz mam neta już w miarę normalnego i serwery "wziąłem pod lupę".
--------------------
Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.

Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.

..:: Wujek Google ::..

Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 2 z 2 
Zasady Postowania Opcje