-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
Ostatnio zmieniony przez bmW 2010-12-19, 11:54, w całości zmieniany 1 raz
Viti jesteś szalony. Zapomniałeś dodać mnie.
Co do BMW, nie wiem, nie gram, ale skillem to nie powalasz. Jak jeszcze grałem to miałeś 0-12, co nie robi z ciebie zawodnika !!
Ale kulturę masz, znasz się już na adminowaniu, nie wiem czy potrafisz odróżniać czity, ale chyba tak.
Szewa odchodzi, ja nie gram to może jakbyś dostał adma to byłoby lepiej.
Ale ja na czasie zainstaluje steama, bo mi się usunął (ch** wie czemu) to pokaże ci klasę!
Oczywiście zapomniałem dodać że Mercedes jest lepszy od BMW, lepsza ekonomia, po prostu klasyk, a bmw ? szkoda gadać.
Jeszcze coś, czy ty człowieku masz mikrofon w ogóle ? Nigdy ciebie nie słyszałem, ale admin bez mikrofonu to tak jak Zip bez golfa.
skill up :> juz takich stat nie mam ^^ sa lepsze moim zdaniem :)
czekam na Ciebie z niecierpliwością:D
Viti powiem Ci tak przestań kur lizać w końcu wszystkim tą du** i przyp***dalać się do wszystkich, bo nie Ty tu kur od tego jesteś. Kolejna sprawa przyjmij do swojego małego móżdżka, że niektórzy mogą po prostu nie mieć czasu teraz na grę. Zajmij się swoimi sprawami, jak coś będzie nie tak to h@ się tym zajmie.
Co do tematu - jeśli masz zamiar grać na TP to tak :)
nie gracie... nie macie czasu... ale adm trzymacie sie jak kola ratunkowego (pytam po co???)
tak dla waszej wiadomosci (eszu pisal kiedys regulamin.... ktory akceptowaliscie wszyscy). WIEC JESLI NIE PRZESTRZEGACIE REGULAMINU to nara
czy wy jestescie ponad wszystkim??? czy tylko gracze maja byc "grzeczni" a wy robic co chcecie???
pytam sie jeszcze raz... po co wam adm skoro nie gracie??? napisz po co...
Paradise gdybys nie zauwazyl.... nie do wszystkich sie przypierdalam.... przypierdolilem sie do tych co sa adminami "duchami"... wiec nie rozumie co w tej twojej mozgownicy sie rodzi.... i teksty o malych mozdzkach zostaw dla siebie. Nie ta liga kolego + ja Ciebie nie obrazam...
chyba ze to jakas moda jest na admina... jakis szpan^^
bedziecie miec wiecej czasu... to napiszecie jeszcze raz podanie i problem z glowy:)
czy to moja sprawa??? pewnie ze moja...
aaa i jeszcze:)
Kod: Zapomniałeś dodać mnie.
nie ma Cie na liscie adm TP
Kod: Viti jesteś szalony
nie... nazywam jedynie rzeczy po imieniu
wy zle mnie rozumiecie... to nie jest jakis tam atak na kogos (ze kogos nie lubie czy co^^) tylko naswietlenie problemu ktory wystepuje na naszym serwie...
nie mam zamiaru siedziec ciecho jak jakas "pi***" gdy cos jest nie tak... pisze jak jest i pisze to co mysle... nie mam zamiaru nikogo sklocac... i nie mam zamiaru nikogo obrazac (nawet kuliego)
powinno byc nice... ale porzadek musi byc
czy ty ku*** Viti lizać tak dupę startujesz na niebieski kolorek mam rozumieć?
hahahhahahahahah
a czy Ty masz jakies problemy z glowa???
kuli kuli.... (nie bede Cie cytowal z mojego podania.. moge Ci dac link)
postaraj sie zrozumiec pytanie (podpowiem ze jest ono retoryczne - znaczenie na wikip znajdziesz...) napisze do duzymi ze spacjami...
P O C O C I A D M I N S K O R O N I E G R A S Z ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.