Właśnie dostałem bana od bodajże admina ViTi za brak gry Team Play - można prosić o jakieś głębsze uzasadnienie? Wydaje mi się, że kolejny raz ponoszą kogoś emocje, aż odechciewa się grać.
Kod: ** Forum serwera: www.Serwer.Slupsk.pl
** Nastepna mapa: de_kabul
** Twoj rank wynosi: 59/5777
---------> pai dolacza do Sil Anty-Terrorystow
Ceg killed Shadow gram bez dzwieku with awp
[AntyMetori] Dolacz do akcji 'Metori mowimy NIE!' - wpisz /metori
sS | Szewa killed lukaszenko with m4a1
[AntyMetori] Szczegoly: www.metori.banid.pl
[Swear Replacement] eM A Gie I Ka : "gamnbfkjj,lkurwabhjab"
*DEAD* eM A Gie I Ka : * Przepraszam ze przeklinam *
Ogar.! killed sS | Szewa with awp
*DEAD* pLoneks : /ranjk
Tak się składa, że co chwilę mam Steam connection lost z racji tego, że nie korzystam sam z łącza, na którym gram. Za każdym razem daję automatyczne przydzielenie do teamu. Zbanuj mnie jeszcze za to, że zrobiłem reconnect, bo mnie wyrzuciło, a w historii banów serwera widziałem, że jesteś do tego zdolny. Wracając do tematu bana - szybko ogarnąłeś amxmodmenu jak grałem kilka już w CT kilka dobrych rund.
szybko ogarnąłeś amxmodmenu jak grałem kilka już w CT kilka dobrych rund
niunia... nie jestem w goracej wodzie kapany zeby czekac az ktos cos... zauwazylem, sprawdzilem... zapytalem... polecial ban - robisz inaczej na swoim puchatku - Twoja sprawa
za reconnect'y nie tylko od mojej osoby mozna dostac bana... pewnie nie wiesz dlaczego daje sie bany za to.. zapytaj na puchatkowie to Ci moze dorośli koledzy wytłumacza
pai napisał/a:
mam Steam connection lost
a ja mam krzywego zeba (gorna 4) i bede zakladal aparat
pai napisał/a:
a w historii banów serwera widziałem, że jesteś do tego zdolny
oj zdolny jestem jak złoto:) - a zwlaszcza jak spotykam jakiegos cFaniaka - pamietaj, wyzej d**y nie podskoczysz
skoncz z tymi skargami i smiesznym pUaczem bo to juz robi sie zalosne
skoncz z tymi skargami i smiesznym pUaczem bo to juz robi sie zalosne
Skargi pisać będę za każdym razem, jeżeli nie będzie mi się coś podobało - w końcu przecież od tego jest ten dział, czyż nie? Skończę płakać w momencie, w którym Ty przestaniesz się bezsensownie napinać przez kabelki, także podejrzewam, że taki moment w Twoim życiu nigdy nie nadejdzie. Pozdrawiam ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.