Wysłany: 2011-12-06, 15:25 brak mozgu admina! (bez obrazy dla innych adminow) !!
witam dzisaj bedac na serwie dostalem BANA od admina "yoyer" za to ze mu napislem kto ma wh. Bo yoyer sam mnie zapytal wiec
Napisalem mu oczywiscie "mjk" a on mnie zbanowal.. :) ch** tam mysalem ze przypadkiem bo moglo sie zdarzyc ale ten baran dal mi bana za "nieznajomosc regulaminu"
i czy on ma mozg? on jest adminem a nie zna regulaminu sam nawet nie potrafi odrzuznic haxa od normlanego typa.. pewnie nie wie nawet jak status sprawdzic czy ma steam czy nie.. ale nie bede sie rozpisywal bo szkoda i tak mojego czasu:) wiec powiem tylko tak wiecej takich adminow i map de_ruska co nawet jak an eslu sie wylosuje to ja zmieniamy bo zal za duza.. a na ffa to dopiero boty namioty na respie wala.. nice.. ;] ja moge byc adminem jezeli brakuje wam kogos.. ale nie siedze na seriw 24H bo pracuje i mam inne ciekawe sprawy ale jak jestem to chcoiaz bym sobie pogral bez idiotow i haxow pozdrawiam..
Wstaw przecinki, kropki i inne znaki interpunkcyjne bo ja nie jestem jakimś medium i nie wiem o co Ci chodzi. Coś o tym że powiedziałeś kto na haxach i tylko tyle wiem.
Po co dwa tematy? Niech ktoś to wywali na wysypisko.
ja moge byc adminem jezeli brakuje wam kogos.. ale nie siedze na seriw 24H bo pracuje i mam inne ciekawe sprawy ale jak jestem to chcoiaz bym sobie pogral bez idiotow i haxow pozdrawiam..
Prawdopodobnie tak, jak akceptujesz regulamin to może łaskawie najpierw byś go przeczytał.
A co do map, jak chcesz grać standardy to graj esla jak Ci nie pasuje, ja napewno nie bede grał cały czas 5 tych samych map
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.