Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-04-05, 17:00
hmm to możesz wejść na serwer ustawie pancerz na 1 strzał i walnij mnie i zobaczymy czy działa :) moim zdaniem też nie działa a na 20000% pancerz też sie niszczy jak do ciebie przyjaciel strzeli bo mi tak koleś kiedys walił załadowało mi sie powiedzmy na 3 on wali do mnie i od nowa się ładuje a to jest bug :D bo ff jest off po 2 nic nie mów bo umiem kalkulator napisać <kozak :D> może czarodziejem w tem nie jestem ale coś tam wiem i się dokształcam powolutku a tak serio to chodź na serwer zamiast gadać następne 2 tyg czy te bugi są czy nie i sprawdzimy :D
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2010-04-05, 17:41
To jak się dokształcasz :P
To mi powiedz jak może być bug skoro go niema ? ;D
Skoro kod jest czysty to niema sensu nawet tego sprawdzać i patrzeć czy jest od wdrożony w życie czy nie :P Jeszcze będę szukać odpowiedzi no ale :P
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-04-05, 19:46
szfawgier informatyk mnie dokształca 2x w tygodniu xD może coś innego jest zje... albo coś źle jednak że zmniejsza dmg a nie odbija bo wyraźnie napisane jest że ma je odbijać :)
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
-Item crossbow nie dziala i na dodatek jest zbugowany bo czasami przydziela inne moce ktore sa zarezerwowane dla innych itemow np. mi ostatnio dawal 1/3he i 4dmg do obrazen...
I takie pytanko jeszcze ten "szybszy" exp u mnicha dziala jak nalezy bo jest wogole nieodczuwalny??
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2010-04-28, 12:59
Kusza niedziała to wiem :P Ona już niedziałała na testach ale niechciało mi się usuwać jej :P
Obrażen nie może i zabic he dawać bo niema takiej opcji w nim :P
A co do expa u mnicha to działa a nie odczuwasz bo exp nie jest standardowy :)
Wysłany: 2010-04-29, 08:38
Pancerz nie wiem jak naprawić bo tam wszystko w kodzie jest OK więc nie wiem w czym leży problem a co do tych obrażeń niema takiej opcji xd
Mogło wam zbugować item i mieliście 2 w jednym momencie bo jest taka możliwość ale jak nie powiem bo będziecie bugować specjalnie :P
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.