Witam.
Napisze Wam Tyle że w tamtym czasie ChuDiNi dostał bana bez podstaw grałem z nim w tamtym Dniu,była to ma awp_city.A Było Tak:
Jak Zwykle Wygłupy Chichy na Serwerze:)I w Pewnym Momencie na Serwer Wbił WIDI bez żadnych Podstaw Zbanował ChuDiNiego nie robiąc mu SS-ów .
Najlepsze Jest To że WIDI wbił na serwer na max. 1-2min. i OD Razu Poleciał BAN bez żadnego uzasadnienia swojej decyzji, bez sprawdzania Go.
Tyle z Mojej Strony Myślę że się Przydadzą.
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
Ale jak ich niema? To może ogarnijcie ten server jakoś. Jest możliwość, że dostane UB jak będę miał steama? Bo już zamówiłem. Bo widać, że nikt mi nie wierzy i nic z tym nie zrobie, takie czasy.
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2011-05-12, 17:19
Niema czego ogarniać bo wszystko jest OK
Skoro była wklepana komenda i ban jest z automatu, to te ss'y muszą gdzieś być.
Sprawdź przypadkiem czy nie zapisały się w folderze cstrike, cstrike_polish i pokaż pliki ukryte, bo nigdy nic nie wiadomo ;p
Chudini napisał/a:
Jest możliwość, że dostane UB jak będę miał steama?
To już nie nasza w tym głowa niebieski(czytaj Battle) na takie sprawy odpowiada.
Szukałem spokojnie i nie spokojnie, tak czy siak ich nie ma. Pewnie zara ktoś napisze znajdź inny server. A ja chciałbym jeszcze se pograć na tym. Jest jakaś możliwość? Demka se z hltv obczajcie. Gram jak gram już troszke laT, a że komuś nie pasuje to jednak nie moja wina. Kejmil jak miał tą wersje też mu ss'y się nie zapisywały. Więc niewiem co jest grane. PatologiaxD
Wałki z ss tutaj to codzienność. Jeżeli zostały mu zrobione ss a na to wychodzi to ma je wstawić i nas nie obchodzi, że pisze że ich nie ma to już jego osobisty problem. NIE MA SS NIE MA UB
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2011-05-13, 16:29
Fotki poleciały i po 5 min gry poprostu widać było że coś musi być na admin espie ogarnąłem i poleciało ;) Był wuhacz a tamci się oburzali że za free. Przepraszam że tak późno odpowiadam ale nei było mnei w domu 3 dni ;)
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Chudini, proszę o podanie nazw instalek Twojego "zjebanego" cs'a, sam sprawdzę czy SS'y się zapisują czy nie. Jeżeli nie to dostaniesz unbana wraz z przeprosinami, a jeżeli będą to otrzymasz bana także na forum.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2011-05-13, 23:46
Po 1 kejmil to nie pronblem sciagnac dzialajacego ns. Po 2 powinien moim zdaniem za sama gre na takim ns dostac kare bo to niestety ale swiadome zabezpieczanie sie przed ssami. Niestety dopiero w niedziele bede w domu i bede mogl wejsc na forum nie na komorce to ogarne demko z hltv. Tak ogolem odrazu przeprasszam za moja mala aktywnosc na forum i grze ale konczy mi sie rok szkolny i wszyscy nauczyciele daja nam od cholery pracy ;)
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.