Wysłany: 2010-12-30, 19:24 Co do tego smiesznego vitiego
Dziecko mozesz sobie mowic do ojca synu... Po 1 poczytaj sobie o zasadach teamplay na www.counter-strike.pl jezeli nie wiesz o co w nich chodzi (gra zespolowa).Dlaczego zbanowales skuna i staffa? aha rozumiem podpowiadamy sobie nawzajem ale to cos zlego? mamy wspomagacze? Siedzimy sobie na ventrilo w 4 i gadamy gdzie sa inni jak ich zauwazymy.. Hmm jakbym widzial np. 4 na dlugiej bym powiedzial do swojego teamu 4 na dlugiej. My robimy to samo na vt synu. A co dotyczy mnie.. hmm ja skladam JUZ 2 SKARGE na Ciebie z tych oto powodow:
- nie ogarniasz, nie znasz zasad tp -.-, moze masz i te 17 lat ale zachowujesz sie na 13...
jeszcze jedno wiem ze Ci nie usuna admina bo sie jak zwykle WYMIGASZ..
No Zasady sie kłaniaja ale pierw trzeba znac serwera regulamin szkoda ze admin go nie zna bo nie ma nic na temat vt raczej ban z zazdrosc o info ja tego nie rozumiem na t owychodzi ze chlopaki z "Fx" to oszusty eheheh . Pozdro
Dziecko mozesz sobie mowic do ojca synu... Po 1 poczytaj sobie o zasadach teamplay na www.counter-strike.pl jezeli nie wiesz o co w nich chodzi (gra zespolowa).Dlaczego zbanowales skuna i staffa? aha rozumiem podpowiadamy sobie nawzajem ale to cos zlego? mamy wspomagacze? Siedzimy sobie na ventrilo w 4 i gadamy gdzie sa inni jak ich zauwazymy.. Hmm jakbym widzial np. 4 na dlugiej bym powiedzial do swojego teamu 4 na dlugiej. My robimy to samo na vt synu. A co dotyczy mnie.. hmm ja skladam JUZ 2 SKARGE na Ciebie z tych oto powodow:
- nie ogarniasz, nie znasz zasad tp -.-, moze masz i te 17 lat ale zachowujesz sie na 13...
jeszcze jedno wiem ze Ci nie usuna admina bo sie jak zwykle WYMIGASZ..
pozdro:*
a wiec tak...
po 1 - przedstaw sie chlopcze bo nie kojarze takiego nicku z serwa
po 2 - nie jestem twoim waflem wiec oszczedz sobie te slowa "smieszny"
po 3 - grzeczniej troszke
po 4 - zdaje sie ze nie wiesz o czym piszesz
po 5 - sprawa jest w toku... wiec byc moze koledzy dostana UB
po 6 - spokojnie
dawno się nie odzywał ... a miał porządki robić ^^
Nie było mnie prawdę mówiąc od 27'ego do dzisiaj. Co do robienia porządków to trza mieć jeszcze na to trochę czasu i chęci, prawdę mówiąc może się zdarzyć tak że pewnego dnia z forum "zniknę" bo nie bd miał czasu na nie wejść, i wtedy uprawnienia do prowadzenia tego "bajzlu" dostanie ktoś inny Za mnie już nawet nie potrafią odbanować kogoś jak wrzuci ss'y jak mnie nie ma, śmieszne i jednocześnie trochę żałosne..
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.