Podczas dzisiejszej gry dostalem sie na poczatku do slabego teamu, gra niestety nie szla!:/ Osoby ograne i z duzymi lvl'ami byly w przeciwnym teamie. Chciałem użyć firebali aby choć trochę polepszyć sytuacje.... i ... tu przyszlo zdziwienie!!!:/ ja wyciągam nóż aby sprawdzić i nic... co się dzieje z firebalami?? Spolprog coś wspomniał że zostały ograniczone. Ale chyba od tego jest mag zby czarować wiadomo że (nadmiar wszystkiego jest szkodliwy) ale chyba większość magów wie że nadmiar spamu nie przynosi radości z gry każdemu i czasem bana szczególnie od (...)( :P ) ale czasem może się przydać!!! Ograniczenie jest według mnie niesprawiedliwe wszytkie klasy oprócz palladyna (jak wiadomo nie może wykonywać swoich jumpów) nie są w żaden sposób ograniczane to czemu mag jest!!!???
Jak dla mnie to problem inni mogą uważać inaczej ale chwile zastanówcie się czy to ograniczenie ma sens i sprawiedliwość jak inni nie mają żadnych "blokad"!!!
kurcze nie wiedzialem że będą ograniczenia:/ grałem z pewnością że jak będzie potrzeba to skorzystam z atutów maga i używania firebali jak będzie potrzeba:/
N3mo tak to bylo do Ciebie ale nie chcialem pisać Twojego nicku żeby nikt się niczego nie czepiał, w jaki sposób Cię obraziłem?? To jest wykorzystywanie pozycji admina!
Ze nie napisałem Twojego nicku?? Może jeszcze mam Ci wysłać kwiaty z tego powodu??
Spolprog zobacz kiedy sie zarejestrowalem, jak już mialem 50 któryś lvl zanim przejrzałem całe forum to mineło kilka dni, a że przez tydzień czy więcej nic nikt nie robił to nie przywiązałem do tego większej wagi.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.